A Snyder Visszavág

942 Megtekintés 98 E
Film és animáció

Telepítsd fel a RAID-et most: ✅ IOS: clcr.me/teHpDC ✅ ANDROID: clcr.me/RPKCtv
✅ PC: clcr.me/bcL3kH és egy rakás menő cuccot kapsz. 30 napig érvényes kezdő játékosoknak :)

Snyderman visszatér, hogy megmentse a halott univerzumot.
DE VAJON SIKERÜL E NEKI?
Nem.

TALÁLJ MEG:
HollywoodHirugynokseg

hollywood.hirugynokseg@gmail.com

Instagram: szirmai_gergely

#!/SzirmaiGergelyEzitten tökmindegy:

-----
trailer, kritika, review, hollywood, news, agency, hírügynökség, előzetes, mozi, 2021, zach snyder, justice league, snyder cut,

Megjegyzés

 1. the player marked p
  the player marked p
  5 órája

  hufrom.info/number/vide/aq5ssYzKi662bps ennek az elejével mivan?

 2. Tamás Bombicz
  Tamás Bombicz
  Napja

  Anyukám harmadik neve Márta...

 3. Hanvay D.esign
  Hanvay D.esign
  Napja

  hufrom.info/number/vide/gX6ekZPJjJu1hdI vélemény/ kritikát a kisfilmről ha valami újdonságra vágysz! :)

 4. Zoltán Sághy
  Zoltán Sághy
  Napja

  Aki nehezményezi a reklámot, az esetleg dobjon egy pár ezer forintot a Gergőnek, amiért ennyi időt, energiát - és nyilván pénzt is öl a kritikáiba, mert mondjuk a videós felszerelés legjobb tudomásom szerint nem veszi meg magát. Ja, hogy ennyire azért már mégsem zavar titeket, oké. Amúgy jó kritika, bár fájdalmasan érezhető, hogy a képregényekkel nincs semmilyen összehasonlítási alapod. Ezra Millertől kiver a víz. Meg az egész Snyderverse-től konkrétan.

 5. 010105 januar
  010105 januar
  4 napja

  Ez a videó megnézése döbbentett rá hogy ez a film olyan mint amikor Jókai Mór Arany emberre. 😉 Az első 60 oldal kemény leírás végtelen lassúsággal. Aztán csihi - puhi és újra tájleírás. És ez ismétlődik. A film és az a regény nagyon jó csak 1.5 gyoritót kell rá rakni 😉

 6. Magyar Gellért
  Magyar Gellért
  7 napja

  Szia, Gergő. A western filmekről nem tervezel majd egyszer valamiféle véleményt, vagy kritikát mondani? (Nagyon faszák a videóid, csak így tovább. És.. boldog 10. "szülinapot")

 7. Sittes Karcsi
  Sittes Karcsi
  7 napja

  F.szfej

 8. Szabó D. Tamás
  Szabó D. Tamás
  8 napja

  Lol raid 😆😆😆. Remélem vaskosan fizetnek, legnagyobb meme szponzor

 9. Ricsi CN
  Ricsi CN
  9 napja

  Úgy megnézném hogy milyen kritikát csinálnál a helluva boss sorozatról. 😂 Ha rosszat vagy jót mondasz róla, így is lájkolni fogom.

 10. Josh Dancato
  Josh Dancato
  9 napja

  Rájöttem, hogy miért nem kedvelnek sokan, többek közt a baráti köröm, akik előtt évekig védtelek, és ebben az epizódban bemutattad: Végtelenül ripacskodós-pojácáskodás megy 14 percen keresztül, amit egy szemtelen reklámmal toldasz meg, érdemi kritika helyett pedig három mondattal lerendezed a témát, általad viccesnek vélt beszúrásokkal és kinézésekkel a kamerából, és ugyanúgy savazod. A beszéded még mindig túlpörgős és raccsolós. Amikor megnyilvánulsz úgy, hogy _ "hagymongyak valamit" még mindig kellemetlenül érzem magam. Ez most vagy egy YT-ra felvett póz, vagy csak unszimpatikussá tetted magad, az elmúlt időszakod miatt? Fura. De szerintem a kritikád, már régóta nem mérvadó, főleg, ha ilyen, mint ez, maximum véleménynek jó, és nem is értem mit keresel még mindig youtube-on. Ja, de. Pénzt. Az a döbbenet, hogy valaki, aki hónapokra eltűnik, majd vissza-visszatéreget, hogy a rajongói arcába mondja, most épp mennyire maga alatt van depressziótól csöpögve, az nem érzi át ezt a filmet - aminél bónusz: 5 filmről volt szó, 3 csak JLA. Amiben fel lehetett volna építeni mindent és mindenkit. - , és ezt nem tudtad Snyder-Cut-tal párhuzamba állítani, az is meglepő volt számomra. Részemről én végeztem a HH nézésével. (Bunkó stílusúak részéről most jöhet a méltán vicces: "gilépegacsoportból/nemhiányzolsenkinek" kijelentések. Nagyon sokan lájkolják azt a stílust, szóval, hajrá! Részemről fontosnak tartottam, hogy ezt leírjam és lássa, hogy ilyen vélemény is van. ) Mindenesetre hullámzó volt a munkád, amíg néztem. Jó volt, máskor pedig mint most: erőltetett. Szerintem kinőtted a HUfrom-ot. Családod lett. Lehet velük kéne már csak foglalkoznod és keresni valami olyan munkát, amiben kevesebb a pár havi magad alatt lévő, kis információkat közlő, szomorúságos bűnbánat. Ez persze, csak az én meglátásom és értelemszerűen a te döntésed. Másrészt pedig filmtéren is ugyanezt csinálod: hitegetés és üres-pocskondiázás megy, izzadtságszagú magyarázkodással, épp szponzorok miatt lévő, ide-oda nyalintás, kínos humorizálással, valódi érvek és kritika nélkül, ugyanazt elmondva, amit már külföldi videókban látott-hallott az ember. Pl. Slow-Mo: Komolyan nem érzed a lassítások és a melankólia párhuzamát? Vagy nincs meg, hogy ez a védjegye a rendezőnek? Mert ezzel dobálódzni olyan, mint Scorsese-énél az önkényes brutalitásra hivatkozni hibaként. Ennek szerintem semmi értelme. De ez csak egy vélemény. Mindenesetre én nem mondom meg, hogy mit csinálj. További jó életet és YT-ot neked, és a nézőidnek is!

 11. biostar4
  biostar4
  11 napja

  Ha már így megy a szuperhős kritika, egy Invincible kritikát megfontolsz?

 12. Zsolt Bartus
  Zsolt Bartus
  12 napja

  10:00 - ismerkedj meg a Netflix Daredeviljével.

 13. Zsolt Bartus
  Zsolt Bartus
  12 napja

  BAL

 14. nemma9
  nemma9
  12 napja

  Háh, Cyborggal kapcsolatban nekem is negatív érzéseim voltak, de az ismerőseim közül senkinek sem, szóval sosem hoztam fel nekik, nehogy kivájják a szemem :D

 15. Derively
  Derively
  13 napja

  Szerintem ez minden idők egyik (vagy talán A) legjobb szuperhősös filmje, nagyon magasra tette a lécet.

  1. Ricsi CN
   Ricsi CN
   9 napja

   Marveles vagyok, de attól még a dc-t is szeretem egy kicsit. És mikor meg láttam hogy 4 órás lesz a film öröm könnyeket hullattam.

 16. M Balazs
  M Balazs
  14 napja

  jó volt :D örülnék ha tényleg újra éledne ez a csatorna ennyire kevés a jó film kritikus

 17. Marton Helfrich
  Marton Helfrich
  17 napja

  We want a kecske! We want a kecske!

  1. Ádám Péhl
   Ádám Péhl
   17 napja

   Tegnap Greg liveolt a Szerinted Twitch csatornáján, ahol elmondta, hogy: -Valószínüleg Szerdán Komment Kedd - vagy a hét végén vagy a jövő hét elején Arany Kecske

 18. Citro Zoey
  Citro Zoey
  18 napja

  A Blackpink MV még mindig poén benne xD

 19. Nevem Senki
  Nevem Senki
  18 napja

  Egy szuperhos filmbol jo verziot vagni...mintha szrbol akarnak burgert csinalni. Gyurharod olyan formara....de attol az meg csak szr marad. Gagyi karakterek, otvar szineszek, rettenetes CGI....akarhogy csavarjuk ez 12 eveseknek valo kaland-trash film, ami az rtl klub vasarnap delelotti savjaba pont jo.

 20. Komedias 88
  Komedias 88
  19 napja

  Mar reg leiratkoztam de a tube feldobta,hat megneztem,Es eltekertem a reklamot .story vege

 21. Balázs Kozma
  Balázs Kozma
  21 napja

  GERGŐ! :D RAID! :D OMG ..bocs caps, JAH NEM BOCS! Annyiszor tolta a pofámba magát ez a szhar, hogy letöltöttük mi is ....DESKTOPRA ..GRRR...DE ...hát pls ..ez a játék, már majdnem akkora agyfasz, mint a Conan Exiles...én ráérkeztem a Gyíkemberekre, bnőm a Orkokra, és amikor a csaj melletted ülve már a 6. rare gyík karaktert lootolja a shardból, te meg banner lordokat kapsz ..akkor így kb ...kibasznám az ablakon, játszottuk kb 2 hónapig napi 10 órát (nem kamu), de olyan mérhetetlenül felkúr ez a tömény rng, hogy amit szeretnél azt AZÉRTSE, ami meg nem kell az AZÉRTIS, hogy én ennél több arcon köpést nem bírtam eltűrni és uninstall! És ezért ilyen rák, mert gyönyörű és addiktív, de közben egy mocskos féreg... Köszönöm, hogy kiadhattam magamból

 22. 190:3
  190:3
  21 napja

  Ez még él?

 23. Lászlóné Hidasi
  Lászlóné Hidasi
  22 napja

  Tarján Zsófi .

 24. Ailsa Ni
  Ailsa Ni
  22 napja

  Nagyon régóta az első azokból a régi, humoros, igazi filmértékelésekból, amiért feliratkoztunk. Hajrá!

 25. Antal László
  Antal László
  22 napja

  Nagyon régóta az első azokból a régi, humoros, igazi filmértékelésekból, amiért feliratkoztunk. Hajrá!

 26. Rihardzon K
  Rihardzon K
  22 napja

  Összefoglalnám: ZS kategória. Volt szerencsém nem megnézni az első kiadást (nem mertem), hiszek Neked hogy ez jobb lett. Sajnálom, mert imádtam a DC képregényeket, de a filmek alapján az MCU nagyon veri a DCU(?!)-t, nem tudok elmenni az összehasonlítás mellett.

 27. József Páter
  József Páter
  23 napja

  Látom sok a 🤡! Eltűnt, vissza jött, könyvespolc, szponzor , hol a maradék haja? Gyerekek! Hosszú éveken át megnyugvást vagy, és vidámságot, elgondolkodtató gondolatokat adott nekünk! G felőlem Tide mosóport is reklámozhatsz! Örülök hogy újra köztünk vagy Turbék Turbék!!

 28. dcoog anml
  dcoog anml
  23 napja

  Loved

 29. Tibor Szekeres
  Tibor Szekeres
  24 napja

  valami állandó szponzort kéne találnia, mert így olyan bizonytalanok a videók mint a kutya vacsorája. Valami fogkrém reklám jó lenne, megnézném hogy illeszti bele pl egy Godzilla Vs Kong kritikába:)(bár ott van fog bőven..)

 30. réka gilmayer
  réka gilmayer
  24 napja

  Gergő pls csinálj a miracolous rol egy kritikat mert ez a sori most nagyon fel lett kapva a helyes irásomért bocsi

 31. Attila Kovács
  Attila Kovács
  24 napja

  Tényleg Raid? :( csalódtam

 32. bocoy noiu
  bocoy noiu
  24 napja

  A sváb titán erotikus ASMR promoja már nagyon kellett. A karanténban magányossá vált nők lelkének jót tett. 💋 Köszi Greg ;)

 33. Álmos Phraner
  Álmos Phraner
  24 napja

  invincible kritikát!

 34. Kristóf Lengyel
  Kristóf Lengyel
  24 napja

  tök rossz hogy már nem 10 hanem 20 perc körül vannak a videók

 35. Fog Kard
  Fog Kard
  24 napja

  Gergő ezzel a sponzorral most csalódást okoztál

 36. Captain Sovereign
  Captain Sovereign
  25 napja

  Raid shadow legends??? KOMOLY??? áuuu

 37. Péter Schiffler
  Péter Schiffler
  25 napja

  KEdves nagyi, raid shadow legends... hogyan csináljunk hosszú moslék kontentet leckék kezdőknek.

 38. Kozma Levente
  Kozma Levente
  25 napja

  1:16 -Who are you? -I am Rey. -Rey who?

 39. Dávid Jázmin
  Dávid Jázmin
  25 napja

  Ez komoly hogy az első pár perc egy fos játék promója?(Nem, nem érdekel mennyire népszerű a lusta nyomik körében.) Ha már promózol valamit, legyen színvonalas, az isten áldjon meg....A kritikának örülök. Színvonalas, szórakoztató, ahogy megszoktuk és megszerettük.

 40. Ferenc Bokor
  Ferenc Bokor
  25 napja

  2:35 . Nincs mit.

 41. eioshen boboi
  eioshen boboi
  25 napja

  "Gergő! Te sváb titán!" :D

 42. B4YL1FE
  B4YL1FE
  26 napja

  Reméltem, hogy szót ejtesz majd az epilógusról, meg az itt-ott elejtett jövőre/folytatásokra való kikacsintásokról, én ezeket eléggé oda nem illőnek éreztem. Ha lenne valami roadmap mint az MCU-nál vagy be lennének tervezve folytatások úgy nyilván más lenne, de valószínű soha nem lesz (ha mégis, akkor sem hiszem hogy minden Zack Snyder kívánságai szerint alakulna). Így viszont ha készül folytatás is, majd lehet buzgón retconolni és olyan lesz az egész mint az új SW trilógia. Ez persze nem Snyder hibája, a Warnernek kéne eldöntenie végre hogy mi a horvát horrort akar kezdeni ezzel az univerzummal.

 43. Tamás Velkey
  Tamás Velkey
  26 napja

  A környezetemben most olyan depicunami tombol, hogy bár előtte is imádtam a Snyder DC-t és semmi bajom nem volt vele, de mostmár ez a hangulat hétköznapi akkor is tűnik, amit megteremtett...

 44. Zsombor Tölcsér
  Zsombor Tölcsér
  26 napja

  Nem hiszem el, hogy elfogadtad a Raid szponzorációt.

 45. Róbert Mózes
  Róbert Mózes
  26 napja

  What are you doing Step-peneolf? ✨

 46. Tamás Trpik
  Tamás Trpik
  26 napja

  Nekem egyáltalán nem tetszett ez a verzió. Igaz a másik se. De lehet a korom miatt, vagy mert Marvel Fan vagyok. De pl a Wonder Women(1 rész) és az Aquamen tetszett. De ezek egyik verzió sem. Lehet velem van a baj. De a nevetséges volt benne a CGI. Pláne mikor az anazonok lovagolnak. Vicc kategória.

 47. [REDACTED]
  [REDACTED]
  26 napja

  @HollywoodNewsAgency Mikor jön a Fekete Özvegy kritika?

  1. boyler boyler
   boyler boyler
   25 napja

   A film után.

 48. kreatív név
  kreatív név
  26 napja

  ,,Ezt a videót nem szponzorálta senki de pláne a rainbow shadow legends nem szponzorálta, ami azért nagyon fura mert még nagyanyám kénköves valagát is a raid shadow legends szponzorálja!'' Szirmai Gergő-2020 február 9 XD

  1. dcoog anml
   dcoog anml
   23 napja

   tudja segít? Ui: nagyon jo lett a videó :)

 49. soiung toiue
  soiung toiue
  26 napja

  JOBB!

 50. Pöndzsi Nagy
  Pöndzsi Nagy
  26 napja

  Szuper, hogy van hetente műsor újra! Üdv Texasból! 🤠

 51. chairmanagh
  chairmanagh
  26 napja

  hufrom.info/number/vide/aq5m2GmRb4O0bdI&ab_channel=MovieCoverage

 52. TTQ Workshop
  TTQ Workshop
  27 napja

  Ez a film meg igy is botrany hulladek. Egy izzadsagszagu kinos szenvedes. Ugy ereztem magam kozben mint mikor 1orat tronolsz a wc-n mire osszejon. Izzadva, kifaradtan, diadalittasan es buszken felallsz, de a vegeredmeny meg mindig csak az ami: szar...

 53. Krisztián Szalkai
  Krisztián Szalkai
  27 napja

  (Raid) Mit tudok olyankor csinálni ha már le van töltve a Raid de szeretném a kódod használni? Mikor rányomok a play áruházba dob és csak annyo van hogy indítás. :( ha valali tudja segít? Ui: nagyon jo lett a videó :)

 54. Benjamin Dohy
  Benjamin Dohy
  27 napja

  Végre basszus valaki aki megjegyzi hogy amikor a csodajány megjelenik jön ez a kurva zene már a 2. Is cringe volt de a 6. Után még hozzá is tette hogy nem tartozok senkihez itt ásták el a karaktert hasonlóan szar volt mint a filmjei...

 55. Varga Tamás
  Varga Tamás
  27 napja

  Ez most komoly Shadow Legends reklám ? Pénzért már bármelyik HUfrom videóba be lehet kerülni ?

 56. Márk Mészáros
  Márk Mészáros
  27 napja

  Múltkor még szidtad a RAID-et hogy rohadjanak meg....

 57. Chris Kollár
  Chris Kollár
  27 napja

  Greg looking buff

 58. N Claudia
  N Claudia
  27 napja

  Szerintem is jobb, de nem tartottam és továbbra sem tartom fair dolognak whedont szidni az előzmények miatt. Aki volt már olyan helyzetben, hogy egy másik ember elkezdett munkáját kell befejeznie, az szerintem tudja, hogy idegesítő, irritáló dolog és az esetek 99 százalékában rossz lesz a végeredmény. Kivéve, ha elölről kezded az egészet, de a filmiparban ez nem igazán kivitelezhető. Ja, és kimaradt az ÉRTÉKELÉS!! Ezt majd a komment kedden tessék pótolni, ha kérhetem! Egyébként jobbulást a nagyinak! Remélem meggyógyul!

 59. Dávid Baranyai
  Dávid Baranyai
  27 napja

  Ez nagyon Szirmais lett bár te tudod milyen a Geriség de ez nagyon vagány volt csak a raid shadowt nem értetem dehát az az én bajom..

 60. Gl4D0s
  Gl4D0s
  28 napja

  Megnéztem, de már szinte semmire sem emlékszem belőle. Hogyan ért véget?

 61. Eszter Mátrai
  Eszter Mátrai
  28 napja

  A sváb titán erotikus ASMR promoja már nagyon kellett. A karanténban magányossá vált nők lelkének jót tett. 💋 Köszi Greg ;)

 62. Ásó Logic
  Ásó Logic
  28 napja

  If this is a raid shadow legends ad i have to say goodbye my dear sir.

 63. 2rhx
  2rhx
  28 napja

  "Gergő! Te sváb titán!" :D

 64. Smack Productions
  Smack Productions
  28 napja

  Ez egy olyan film lett mintha az MCU az infinity waral kezdet volna es abba belesuritik a tobbi filmet hogy ismerjuk a karaktereket :D

 65. JUST TEDY
  JUST TEDY
  28 napja

  05:29 -nél kicsit a Rolli'n jutott eszembe az "All Right" ról:D

 66. Tomix1990
  Tomix1990
  28 napja

  Nem követem az univerzumot és hányattatott sorsú megszületését sem, így mint laikus kérdezem. Nem igazságtalan Whedon-t szidni, amikor egy félkész filmre abszolút külsősként utólag kellett beugrania olyan stúdióinstrukcióra, hogy legyen "olyan mint az Avangers", amikor láthatóan nem kompatibilis erre a széria? És nem igazságtalan picit Snyder-t isteníteni, amikor a talán legtöbbet kritizált szuperhős filmet, 3 év alapanyaga alapján volt lehetősége javítani?

 67. kokúsz14
  kokúsz14
  28 napja

  Te sváb titán! Godzilla vs Kong Nem, nem úszód meg.

 68. Tamás Illés
  Tamás Illés
  28 napja

  hufrom.info/number/vide/aq5ssYzKi662bps nekem az első 20 másodperc a kedvenc részem, ajánlom mindenkinek :)

 69. Balazs Toth
  Balazs Toth
  28 napja

  Király

 70. Cellar Art.
  Cellar Art.
  28 napja

  #RestoreTheSnyderVerse

 71. István Mersits
  István Mersits
  28 napja

  A Snyder cut csak nekem hangzik úgy mint egy pokemon támadás? :D

 72. Dio PM
  Dio PM
  28 napja

  Légyszi tobbé ne reklámozz... Utálatos dolog, nem azért jövök ide hogy egy általam közömbos vagy megvetett dologrol kapjak fröccsöt.

 73. Dávid Pataki
  Dávid Pataki
  28 napja

  Intro zseni! :D Csak erre voltam kíváncsi, akkor meglesem! :)

 74. kalmix88
  kalmix88
  28 napja

  Egyszerűbben fogalmazva: a Snyderverze tipikus példája annak, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

 75. Vago Daniel
  Vago Daniel
  28 napja

  szerintem meg: "csináljunk mi is menő katyvaszfilmet, mint a Marvel" "upsz, nem sikerült..."

 76. Norbert Mezei
  Norbert Mezei
  28 napja

  Most akkor Snyder elfogadta volna a pénzt, csak nem kapott, vagy eleve nem is kért? Nem mindegy. Zeneszerző: Tom Holkenborg "mester".

 77. Levente Balázs
  Levente Balázs
  28 napja

  Gergő átállt a sötét oldalra

 78. thomashi sense
  thomashi sense
  28 napja

  Az nekem kicsit fura hogy egy éve még azon voltál kiakadva hogy ki az a gyökér aki ezt a szart reklámozza deee te tudod \0-0/

 79. SophieSebok
  SophieSebok
  28 napja

  Annyira egyetertek, hogy kb megjosoltam mit hozol fel legkozelebb, minden szo igaz, pontosan ugyanezt ereztem a film kozben :D FUCK SLOW MOTION

 80. Ferenc Nagy
  Ferenc Nagy
  28 napja

  Ugye nincs bajod a gulyáslevessel ? 😁

 81. Molnár Zsolt
  Molnár Zsolt
  28 napja

  Egy dolgot felejtesz el Gergő. Igen nem lett az univerzum elmagyarázva, DE volt annyira reprezentálva hogy frlkeltse a néző érdeklődését. Már persze akkor ha a néző tényleg nézi a filmet nem pedig az orrát turja. A sm-el egyet értek sajnos picit indokolatlanul túl lett tolva. Az viszont meglepet hogy a film végén lévő extra jelenetet nem vesézted ki.. Nagy hiba..

 82. Belio Trednar
  Belio Trednar
  28 napja

  Raid Shadow Legends-től már herótom van, állandóan szembejön a reklámjuk, de hogy itt is, és ilyen formában? A saját reklámjaik legalább néha viccesek.

 83. Bence Martin
  Bence Martin
  28 napja

  And this video is sponsored by "Lust shadow legend"

 84. Mária Urbán
  Mária Urbán
  28 napja

  Igazán még nem sok DC filmet láttam de szerintem maga az univerzum is elég sötét és nyomasztó. Nem csak egyes filmek.

 85. Anikó Nagy
  Anikó Nagy
  28 napja

  Snyder sajnos nagyon túlzásba tud esni a lassításokkal. A 300 c. filme szerintem legalább 1 órával rövidebb lehetne, ha csak a felesleges lassításokat vágnánk ki.

 86. TheMightyHet
  TheMightyHet
  28 napja

  Csak nekem hiányzik az "Értékeljünk" ending?

  1. bocoy noiu
   bocoy noiu
   24 napja

   "Gergő! Te sváb titán!" :D

 87. Dénes Lukács
  Dénes Lukács
  28 napja

  Valójában csak 24 percnyi lassítás történik. Okosok kiszámolták. :) Én azért levagdosnék néhány fölöslegesen kitartott pózolást is. Szerintem 3 órányira lehetne szabni és tényleg egy képkocka se hiányozna igazán.

 88. Devecz László
  Devecz László
  28 napja

  Wonder Woman zenétől a végére már nekem is a hajam hullott :D a kilassítást én is soknak tartottam itt (ahogy a Gyűrűk Urában is), de túl lehet élni. Ahogy megfigyeltem, Snyder jobbára képregényfilmeket csinál, és szereti filmre vinni azok egyes paneleit. (lásd ezt a 300 összehasonlítást: hufrom.info/number/vide/lbKx1aTVrKfMhKg), Kilassítva ez még inkább képregényesnek hat talán. Fogadok ha bármelyik slowmo jelenetet megállítot, rádobsz egy cel-shaded effektet, már be is teheted egy képregénybe. Mindemellett azt továbbra sem értem, hogy amikor egy hős épp szupergyors, tehát lelassul körülötte a világ, ő miért mozog szintén lassan? Elég sok ilyen volt a filmben, és akkor elég fura volt az összkép.

 89. Szilveszter Dósa
  Szilveszter Dósa
  28 napja

  Wonder Woman bankrablós akciójelenete marha jó, és halál laza, és... tök felesleges. Se a karakterhez, se a filmhez nem ad hozzá semmit, a végén a kislány mondata meg a szájba rágás iskolapéldája.

 90. Kiss Adrienn
  Kiss Adrienn
  28 napja

  Apró de kellemes meglepetés volt a zöldike (nem spoilerezem a nevét) diszkrét felbukkanása is. És ha már failed filmes univerzumok... Godzilla vs Kong I dare you! :D

 91. Cpt. Andris
  Cpt. Andris
  28 napja

  Köszi a kritikát, abszolút találó minden. Slo mo matafaka... ultra túltolás! :D big thanks!

 92. Sándor Fülöp
  Sándor Fülöp
  28 napja

  Na, ez jó lett! Végre kezdesz visszatérni...nem csak testben.

 93. Mr. Dog3
  Mr. Dog3
  28 napja

  Azért ha azt mondod, hogy a végén lévő Flash lassított jelenete nem volt kurvára rohadt badass, akkor nem tudom miért vagyok itt.

  1. boyler boyler
   boyler boyler
   25 napja

   Csak a SZÜKSÉGTELENÜL lelassított jeleneteket.

 94. mark viszlay
  mark viszlay
  28 napja

  Maga Superman rohadt unalmas karakter, nem segit rajta az sem, ha pom pom lanyok veszik korbe...

 95. mark viszlay
  mark viszlay
  28 napja

  Hala az egnek barhogy is vagjak, rohadt unalmas.

 96. Álmos Kovács
  Álmos Kovács
  28 napja

  Én valahogy pont a bankos jelenetig jutottam el. Ott azon nyomban ki is kapcsoltam, mondván: "Jujj ez nagyon klisé, nagyon gagyi, nagyon szar." Talán az, hogy mindent tiszán láttunk, nekem még egyet dobott a gagyiságmérőn. Aztán ezt elmondtam mégegyszer Wonder Womanre is, mert valamiért én még mindig egy papírvékony és erőltetett karakternek érzem, aztán mint már mondottam volt, kiikszelktem az HBO Go ablakot és elégedetten elvonultam ebédelni. De a videó jó, ment a like te sváb titán.

 97. First34
  First34
  28 napja

  Jobb, de még mindig nem jó véleményem szerint

 98. Márton Derhán
  Márton Derhán
  28 napja

  Ezért az intróért érdemes volt felkelni

 99. Zsolt Szabó
  Zsolt Szabó
  28 napja

  Errol a wonder woman zenéről ugyan ez jutott eszembe, először nem vettem észre de utolsó fel órában minden bevágott zene kinos mar

 100. gyilokjaro
  gyilokjaro
  28 napja

  Hali! Turbék! Turbék! Tudom véleményemmel egyedül vagyok talán az egész világban... DE Én sokkal jobban élveztem a 90-es évek Batman filmjeit mellbimbóstól, mint ezeket a szuperborongós hulladékokat. Egyszerűen nemhogy nem köt le, nem érdekel, sőt amelyiknek nekiültem még idegesített is. 2 talán 3 film után mondtam azt, hogy én ezt a nyomorgást nem szeretném esti szórakozásnak nevezni. Tudom ma már nem lehet valami csak vicces, mert a PC világban viccelni a legnehezebb, de ez a konstans nyomorgás meg engem tökéletesen nem vonz. Szeretnék vicces szuperhős filmeket látni! "Még több Dgyedpjoolt a népnek!"