"Habony Árpád az egyik mesterem" | Interjú G. Fodor Gáborral | PartizánPolitika

26 000 Megtekintés 146 E

G. Fodor Gábor - politikai gondolkodó, Orbán Viktor fegyver- és harcostársa, Terminátor, vagy egyszerűen csak GFG - a Miskolci Egyetemen diplomázott, melyet a magyar politológusképzés bölcsőjeként tartanak számon. 2003-ban doktorált az ELTE-n, ahol egészen 2016-ig tanított többek között politikai filozófiát és magyar politikai gondolkodástörténetet. 2013-ban a Századvég Alapítvány stratégiai igazgatójává nevezték ki, 2018 óta a Századvég kuratóriumának elnöke.

A PartizánPolitika mai adásában G. Fodor Gáborral tudományos munkásságáról, az általa vezetett 888.hu-ról, Habony Árpádról, és nemrég megjelent könyvéről, Az Orbán-szabályról is beszélgettünk.

Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika

Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB

Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Kövess minket Instán:
partizanpol...
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
groups/parti...

Megjegyzés

 1. gabiology77
  gabiology77
  Órája

  A végén - hogy én is focizsargont hozzak - Marci kapáslövése zseniális!!. Látszik, hogy meghökkent, a végén még Őt is mestereként fogja számon tartani a Főkommunikátor. G.F.G.: -Azt írtam bele, hogy... G.M.: "Ne mondd el, ha meg akarják nézni, akkor nézzenek rá az Instagram oldalunkra!" :))

 2. Angéla Kaszás
  Angéla Kaszás
  Órája

  G.Fodort egyszerűen " megetted reggelire " És mindezt roppant elegánsan.

 3. Angéla Kaszás
  Angéla Kaszás
  Órája

  Marci ! Eszméletlenül tehetséges, és felkészült vagy ! A rajongód lettem. Minden interjúd profi.

 4. istvan vacz
  istvan vacz
  10 órája

  Szegény nyomorult. Szinte szánja az ember.

 5. ricsi92
  ricsi92
  11 órája

  "Mondjak valami egyeneset Árpádról"... Árpád jómunkásember vót... valamikor...

 6. András Király
  András Király
  Napja

  Ugye véletlen a perspektíva beállítás, hogy Marci közelebb és a távolban egy kis ember. (nem alacsony, ) De nagyon jó lett.

 7. Bálint Burián
  Bálint Burián
  Napja

  Azt mondja, hogy ő áldozata a politikai csatatérben használt eszközök elízléstelenedésének, és büszke hazafiként, katonaként nincs más választása, mint atomra atommal válaszolni: csúfolódni, antiszemitáskodni, magánéletben ízléstelenül turkálni. Tegyük fel, hogy tényleg így van: vagy feladja, vagy harcba száll a becsületért, és hát a cél szentesíti az eszközt. Az egyetlen eszközt, ami a kezében maradt a szent ügy elérése érdekében. A probléma ezzel csak az, hogy a katonai túlerő az ő kezében van, a médiaerőforrásokat össze sem lehet hasonlítani, tehát ő itt nem áldozata egy fegyverkezési versenynek, hanem nagyon is ő határozza meg a fegyvernemet. Ő nem belekényszerül egy ízléstelen eszközökkel telezsúfolt politikai csatatérbe, hanem ő teszi azzá. (Nem vagyok biztos benne, hogy ezzel saját maga tisztában van egyébként.)

 8. Mihai Balint
  Mihai Balint
  Napja

  Marcikám tökösebnek hittelek,de .....nem vagy az.Könyü ugy interjut csinálni hogy olvasod a kérdéseket!

 9. Gyuri Ignácz
  Gyuri Ignácz
  Napja

  Csicska G Fodor!!!!de örültem mikor egy haverom Óbudán nyakon vágta!!!!!😂😂😂😂😂😂kellett neki!!!!

 10. Gáspár Lópici
  Gáspár Lópici
  Napja

  A műveleltség nem tromf,mely üthetné a logikát - ezt üzenem G. Fodor Gábornak.

 11. Gáspár Lópici
  Gáspár Lópici
  Napja

  Felmerül a gyanúja annak,hogy G.Fodor Gábor írta az ominózus cikket.A viselkedése és érvei,ezzel az üggyel kapcsolatban - teljesen életszerűtlenek és logikátlanok.

 12. Gábor Tömöri
  Gábor Tömöri
  Napja

  A" jobboldali" erkölcsi fölény nevében, szarjatok farfekvéses sünt

  1. Gábor Tömöri
   Gábor Tömöri
   Napja

   Mocskos fidessesek

 13. Gábor Tömöri
  Gábor Tömöri
  Napja

  Le is kellett volna feküdnöd a földre.... Sőtt a föld alá, úgy három méterre!

 14. Gábor Tömöri
  Gábor Tömöri
  Napja

  Politikai felszopó! Gyagyás tódi... By hungary

 15. Peter
  Peter
  Napja

  Te atya ég, Gay Fodor igazi, színtiszta fasiszta, és én nem szoktam ezt a szót csak ógy bárkinek osztogatni, de ő a tankönyvi példája Mussolini feketingeseinek

 16. Szilvi
  Szilvi
  2 napja

  A beszédhibás műsorvezető irritáló nagyon.

 17. purumbagat
  purumbagat
  2 napja

  Elképesztő cinizmust áraszt a mondanivalójával GFG.De a munkásságát és ezzel együtt saját magát is szembeköpni képes embert látni valami visszataszító dolog.Meg vagyok rökönyödve,micsoda gonosz holdudvar veszi körbe OV-t.

 18. R0ll0
  R0ll0
  2 napja

  Meghallgatva a teljes interjút nekem az jön le, hogy ez az ember rendkívül okos, de (bár nem vagyok szakértö) egyben pszichopata is. Ez csak azért félelmetes, mert (szinte korlátlan) hatalma is van. Simán el tudom róla képzelni, hogy ö írta azt az említett gyalázkodó cikket a 888-on, mert a jellemében egyben benne van az is, hogy nem vállalja a tetteiért a felelösséget, de a társai helyett igen. Mindent csak és kizárólag az "én" vagy a "mi" szempontunkból figyel, ill. értékel. Ha nincs valós érve, akkor jön a válasz "ÉS?" Ez azért sok mindent elárul róla és arról, amit képvisel. Az ö szempontjából rossz korba született, mert a nyilas években még magasabbra juthatott volna... Egy üzenetem van a végére: Csak annyit kívánok neki, hogy ha fordul a kocka, akkor pont ugyanúgy bánjanak vele, mint ahogy ö tette volna az "ellennel"!

 19. Sajt Osvald
  Sajt Osvald
  2 napja

  Tehát Gábor gondolatmenete oda fut ki, hogy: 1. Elvtelen és következetlen, ezáltal érték nélküli, tehát nem vezet sehová (A hatalom a hatalomért, de biztos, hogy nem a népért). Nem ragaszkodik semmihez amit bármikor életében mondott. "A politika folyamatos változás". 2. Személyekre épít elvek helyett, és ezt ki is mondja. "Az Orbán szabály" hogy Orbán maga a szabály. A személyi kultusz semmi jóra nem vezethet. 3. A népszavazást azért kell idomítottan lefolytatni, ugyanis a párt reprezentálja a népet és nem a nép ülteti oda a pártot. No comment. 4. A saját erkölcsi nihilista szerepét amit felvállalt, azzal próbálja kimagyarázni, hogy a másik oldalon is vannak ilyenek. És ha lennének, akkor az téged felment Gábor? Tehát összefoglalva, nem számít hogy miket olvasott, milyen elveket vélt helyesnek, vagy ki ő valójában, vagy ki volt ő. A lényeg, hogy Viktort szeressük mert ő a jó vezér, az okos az ügyes. Viktor alkotja a törvényeket, és az irányt, mert hogy a politika folyamatos változás... Fő a személyi kultusz... Már itt megfájdult a fejem. Mert hogy ez fogja majd előre vinni az országot, és a zászlót, tudniillik az igaz magyar az, akire a 133 legbátrabb magyar azt mondja hogy az, mert hogy ők képviselik az országot, habár az egész választási rendszer, és a hazai média kilúgozta az emberek agyát, és semmissé tette a normális választások lefolyását. A lényeg, hogy majd az állam a saját maga által kreált rendszerben magának hoz szabályokat, amiket majd betart. (FYI: Ezt nevezik Oligarchiának, azaz egy szűk réteg diktatúrájának). De az állam majd anyáskodva/apáskodva elmagyarázza a tömegeknek, hogy félelemből, vagy számításból (de hosszú távú érdekből biztos hogy nem), de miért muszáj rájuk szavazni. Megfájdult a fejem. Elég volt. Inkább megyek és iszok valamit.

 20. I. Katalin Aszódi
  I. Katalin Aszódi
  2 napja

  G.Fodor totálisan felkészületlen, a saját korábban leírt gondolatait a kérdező jobban ismeri, mint ő maga. Folyamatos defenzívában van, kénytelen meghajolni a felkészültség előtt. Egy ilyen ember a nyilvánosságban a magyarságnak árt, minden jószándéka ellenére.

 21. Árpád Brecska
  Árpád Brecska
  2 napja

  Egy dolog járt az interjú felétől az eszemben: felköpött, alá állt, majd szétkente. Ez számomra ott csúcsosodott ki, amikor a saját tudományos munkásságát "tagadta" meg. Legalább akkora köpönyegforgató, mint akiről ezt az általa sem kategorizált könyvet írta. Az ember változik, fejlődik az élete során, természetes, hogy ezzel együtt bizonyos nézetek átalakulnak, vagy teljesen átfordulnak. De itt a teljes világnézet változott meg évről évre, sokszor szemben állva saját magával! Ha egy ilyen komoly tanulmányi háttérrel rendelkező tudós ember, ezt nem látja vagy nem akarja látni, hogyan látná vajon az "egyszerű" szavazó?! Elkeserítő volt nézni.

 22. salzdorfer
  salzdorfer
  3 napja

  38:23 es az egbolt leszakadt.

 23. Csaba Somogyi
  Csaba Somogyi
  3 napja

  Nem lehet, hogy Orbán Viktor egyfajta apa-figura G. Fodor Gábor számára, aki sajnos túl hamar vesztette el az édesapját? Ez mélylélektani kérdés, talán túl sarkos és konkrét, de ez jutott eszembe.

 24. esztre1
  esztre1
  3 napja

  Végignéztem önfegyelemmel, ez az ember nem okos, ez az ember egy s... nyaló, akinek Orbán a "szabály", s a Habony a MESTER. Félelmetes, ha az ilyen embert okosnak gondolunk, holott koherens rendszer helyett lózungokat mond.

 25. esztre1
  esztre1
  3 napja

  Gulyás Mártonból kellene 10, s a G.Fodor alakok hitványsága lelepleződne.

 26. esztre1
  esztre1
  3 napja

  Mi köze a társadalmi mobilitásnak a sajtószabadsághoz.

 27. esztre1
  esztre1
  3 napja

  G. Fodor Úr: az én édesanyám 3 éves koromban halt meg, nem felnőtt korban. S nem volt örökségem.

 28. esztre1
  esztre1
  3 napja

  Nagyon jó,. hogy ül a pasi. Csak előnyére válik, hogy a gnóm gondolkodáshoz társuló gnóm test nem látszik.

 29. Polgar Andor
  Polgar Andor
  3 napja

  Gábor sokkal magasabb, mint amilyen okos, úgy látom!

 30. Marsupilami Big
  Marsupilami Big
  4 napja

  Köszönöm szépen ezt a riportot. Írhatnék sokmindent, de minek. Ha Habony egy embernek a követendő példa, mert jó vele "gondolkodni" és tanulni tőle, és ezek az emberek az országot irányító párt mozgatói, akkor nincs miről beszélni. Pont ott tartunk életszinvonalban, mint Gfg magasságban... Pont a székre állva éri el a béka seggét....

 31. Lass Lass
  Lass Lass
  4 napja

  pls inkább ne írj

 32. Róbert Ratalics
  Róbert Ratalics
  4 napja

  Marci jelenleg az ország legfontosabb riportere ugyebár, a Partizán az ország legfontosabb "tévéműsora". Azonban Marci túl sportszerűen bánik a legaljasabb interjúalanyaival is. Erős lehet az épület váza, mert nem szakadt le a plafon, amikor egyetértően bólogattak egymásnak Fürjes Balázzsal, hogy a Fürjes intézte beruházásokról legalább nincs korrupciós beszéd-gyanú. De most végre Marci nem csak a kérdéseivel és a bejátszóival tette le garast arról, hogy kivel is állunk szemben, hanem a műsor egy pontján kimondta, hogy "De Gábor, ez egy iszonyatos felfogás!".

 33. András Birtók
  András Birtók
  4 napja

  Amikor harmadszor mondta el, hogy az ízlésének nem felel meg, de ez a politikai harc akkor befejeztem az interjú további megnézését. Ezzel a felfogással lehet G.Fodor egy politikai gondolkodó, de írnia nem kellene.

 34. Szabolcs Bakos
  Szabolcs Bakos
  4 napja

  Nem olvasok 888-at, igaz 444-et sem, de ez a muki nagyon penge volt.

 35. Erzsébet Kiszel
  Erzsébet Kiszel
  4 napja

  Mi a Gulyás Márton és a mögötte állók (Gyurcsány) célj? Próbálja egységbe tömöríteni a bal oldalt, a bizonytalanokat megszólítani, főleg a fiatalokat,hiszen nekik minden "vicc" új. Mi akik éltünk a diktatúra alatt, ismerjük a bal oldal természetét. Továbbá "ki csinálni" vágásokkal, aki nem illik a Gyurcsány koalicíóba pl: Fekete-Győr.. A jobb oldali szavazókat pedig elbizonytalanítani.. Volt-e a Fudanról vagy a Budapest-Belgrád vasútvonalról beszélgetés? Nem is lesz, hiszen kormányra kerülve a bal oldalnak is az az érdeke, hogy legyenek ezek a beruházások.. Szóval van aki átlát, van aki nem... Aki nem.. Na azoknak játszik a partizán..

 36. Kay Bee
  Kay Bee
  4 napja

  OMFG…. nulla ez a valaki

 37. Emese Boros
  Emese Boros
  4 napja

  Egyenes beszéd

 38. Ubdj Shsbej
  Ubdj Shsbej
  4 napja

  Szerintem azért az eléggé szimbólikus amikor GFG azt mondja hogy nyugati példákat vett alapul a tanulmányhoz és hogy azt ki lehet dobni. És a riporter meg is teszi önelégült arccal, hogy most kivégezte a jobboldal nagy gondolkodóját. Szerintem maga sem vette észre, hogy mit tett ezzel. Nyugatot ki lehet dobni! GFG azt mondja Magyarországnak más utja van, amit most Ő épp Orbánszabálynak nevez és ezért áldozatott vállal. Most saját magát áldozta fel, de a riporter annyira begyőpösödött gondolkodó, hogy ezt fel sem fogja. Milyen lenne a Gyucsányszabály? Jéghideg véres veriték és kopasz farkas... Konkluzió: Járt utat a járatlanért ne hagyd ott! Segitek: Viktór járt út. Csak nem vitte csődbe az országot pedig mint látjuk utálja mindenki. Gyurcsányt szerették mindenhol és mégis a feneketlen tó mélyére kerültünk az ő vezetésével. Persz hogy szerették, mert amikor ment tárgyalni akkor kéznyújtáskor ezt pusmogta: kinek kell ez a kis ország eladó eladó....kicsi occsó...

  1. doktorovics Doki
   doktorovics Doki
   4 napja

   sajnos.... de LEL ne gúnyold..... a két közismert népet.... mert hátha segítséget kell kérni tőlük....!

 39. doktorovics Doki
  doktorovics Doki
  5 napja

  "35:53" ... TÖRVÉNYT alkotnak.... megszavazzák majd ezek után ALKALMAZZÁK ... EZ A GOND? 2006 ŐSZÉN is így volt? Térdeltetés is??? Elég hidegben.... reggelig! Na ezért nem térdeplünk.... senkinek, focipályán se.... persze, hogy nem felejtünk.... szargergényik! indulat nélkül.... ezért nem lesz gyurcsány fajtája semmi kormányzás közelében se.

 40. László Bihari
  László Bihari
  5 napja

  Marci.. sose voltál a kedvencem, de azt kell mondjam, le a kalappal előtted. (Nem, nem vagyok fideszes) G Fodor szerintem egy zseni, és egy zsenivel hülye nem tud értelmes riportot csinálni. Te pedig simán abszolváltad. Jó látni, hogy értelmesen is tud beszélgetni két ellentétes oldalon álló ember. Még ilyet, ebből elindulhat valami, ami felszámlja a sötét megosztottságot.

 41. doktorovics Doki
  doktorovics Doki
  5 napja

  Mint civil, nem szakmabeli kijelentem a Magyarországon folyó B Ö L CS É SZ K É P Z É S így egészében természetellenes, a teremtett világ ellen való. .. és vállalhatatlan.... ! Hellerágnes és TGM mentalitása ömlik belőle .... ELTE....fúúúúújjjjjjj!

 42. Istvan Erdelyi
  Istvan Erdelyi
  5 napja

  Kedves Márton! A számonkért "gondolati kontinuitás", magában foglalja a választ. A "kontinuitás" folytonosságot jelent... A saját meg mások dogmáihoz való ragaszkodásban 0, (azaz NULLA) a kontinuitás. A dogmák számonkérése a nemgondolkodás számonkérése vagy ha jobban tetszik a nemgondolkodás mocsara. Egyébként demagógiából ötösre értékelem. Csak ez így nem túl élvezhető, mint műsor.

 43. Andras Kovacs
  Andras Kovacs
  5 napja

  Ránézésre 15 év.

 44. S
  S
  5 napja

  ezt a mesterem dumát Marci adta a szájába. nem korrekt ezt a címet adni a műsornak, főleg, hogy egy szót sem hajlandó Habonyról nyilatkozni. azt meg én teszem hozzá, hogy G Fodor a doktoriát csinálta, mikor Habony koronaőrködött. nagyon sokat látnak bele ebbe a paliba. a baloldali média számára is csak azért érdekes, mert két kézzel szórja a pénzt és kerüli a nyilvánosságot.

 45. Istvan Toth
  Istvan Toth
  5 napja

  Már bocs Marci de 10-böl legalább 6x-7x nem is hagytad h G Fodor egyáltalán végigmondja a mondanivalóját... naná, hogy utána jönnek a DK-s/Momentumos pincsik alább a komment szekcióban, hogy "huuu nA ilYeN az amIkor szembesíííted öket az elveikkel...". ... és hasonló banális, 2 bites "meglátások".

 46. Attila Rónaszéki
  Attila Rónaszéki
  5 napja

  Full tagadásban van és végig racionalizál 😅

 47. Éva karsai
  Éva karsai
  5 napja

  "Habony Árpád az egyik mesterem" ..mivel habonyka egy szabadkőműves, (az összes koronaőr az volt mindig is!) és angliából kapja az ukászokat! Ezért is él ott..

 48. Péter Nemes
  Péter Nemes
  5 napja

  Like - as always! 👍

 49. Gusztáv Kis
  Gusztáv Kis
  5 napja

  Szánjatok kis időt G. Fodor Gábor megismerésére! Elsőre ítélni nem túl okos dolog! Biztos sokan még nem is hallottak vele műsort. A Marci kissé agresszív, vehemens stílusa rendkívül messze áll az egyéniségétől. Meg fogtok lepődni...

 50. Telo Lg
  Telo Lg
  6 napja

  Orbán lakájmédiában sajtószabadság van. Azt ír a sajtó amit szabad.

  1. doktorovics Doki
   doktorovics Doki
   4 napja

   Gyurcsányék, Karácsonyék és az MSZP-sek is lökdösték, inzultálták Szarvas Szilvesztert és a stábot Nincs megtekintés•2021. jún. 14. sajtószabadság.... LOL

 51. Aniko Varga
  Aniko Varga
  6 napja

  Döbbenetesen immorális érvelés, hogy azért tesznek ki ízléstelen cikkeket (ami az ő személyes ízlését is sérti állítólag), mert ilyen a közbeszéd - amely közbeszédet az ő ízléstelen cikkeik tettek ilyenné.

  1. Aniko Varga
   Aniko Varga
   4 napja

   @doktorovics Doki Mandiner és 888 mintha előbb lett volna. Évekkel ezelőtt. Csak folyamatosan küzdik le magukat egymás alá a "fijjug".

  2. doktorovics Doki
   doktorovics Doki
   5 napja

   Borkai gdpr-sértő sarazása?

 52. tamas gyorffy
  tamas gyorffy
  6 napja

  Ez nem egy okos ember. Komoly baj tünete viszont a puszta közéleti jelenléte, komplexus-hegyei, melyek gondolatait uralják, vezetik, s eltakarják előle a valóságot. Egyfajta tömeges pszichózist hoztak létre, az igazi buborék Budapest (nem Brux), lázálmokat táplálnak. A lét szabályai, a fogalmak, a fizika torzul, ahogy éppen adott delíriumos szakaszban jobban esik tőle a mohó kis egojuknak. Intellektuálisan többre számítottam tőle, pszichotikus tünetből kevesebbre.

 53. Sándor Csendom
  Sándor Csendom
  6 napja

  Vele eggyüt kellene kidobni de nagyon messze

 54. Ferencné Mankovics
  Ferencné Mankovics
  6 napja

  🦥🦥🦥🦥🦥🦥🦥🦥

 55. Ferencné Mankovics
  Ferencné Mankovics
  6 napja

  Kár volt eladni a szülei házát.

 56. Lőrincz Erzsébet
  Lőrincz Erzsébet
  6 napja

  Az, hogy gondolkodó, nagyzoló megállapítás.

 57. Zsolt Hadadi
  Zsolt Hadadi
  6 napja

  Ez az ember mindig uszimpatikus volt.most hogy végig néztem a műsort nagyon sajnálom nem is volt más lehetősége vagy az lesz ami lett vagy megy a süllyesztőbe nyomorult egy élete van nem cserélnek vele

 58. szola1000
  szola1000
  6 napja

  Habony tanította neki hogyan kell ötvenes nőket hasba rúgni.

 59. Péter Borta
  Péter Borta
  6 napja

  Ez a kis csimpánz egy hányinger! Nem való a Partizán műsorába, ilyen aljas csimpánzokkal nem szabad elrontani a már elért magas színvonalon folyó riportokat.

 60. Mariak Andras
  Mariak Andras
  6 napja

  Fidesz propagandista titulus jobban illene hozza.

 61. Zsolt Kaczkó
  Zsolt Kaczkó
  6 napja

  Gábor hűséges. Nem piszkít oda, ahonnan eszik. A véleményét pedig megtartja magának. Ezért fényezi a miniszterelnök urat.

 62. macintos
  macintos
  6 napja

  A jó nevében gonoszkodni,lejáratni. Katedra? Ezer néző jegy. Érzelmi háború a sajtóban? Sok sok jegy,amiből csajé,kocsi lesz..

 63. Zsolt Fehér
  Zsolt Fehér
  6 napja

  Erre a Partizán műsorra vettem magam rá a legnehezebben. Nem kedvelem G. Fodor stílusát . A mondandójával még néhol egyet is értek.Miért van az hogy nálad mindig ember szerűek ezek a fideszes megmondó emberek de ahogy visszatérnek a saját területükre egyszerűen elviselhetetlen hangnemben ,stílusban kommunikálnak.

 64. David Che
  David Che
  6 napja

  Vajon ha kormány váltás lesz 1x az ilyen ember eltakarodik Magyarországról? Nem maradnék a helyében mert biztos lesz pár ember aki szeretné neki viszonozni a rengeteg "segítséget" amit másoknak adott.

 65. kleinesmaccify
  kleinesmaccify
  6 napja

  Komolyan elképesztő, hogy többször elmondja "a politikai ellenfelünk morálisan felsőbbrendűnek képzeli magát", majd megmagyarázza miért csinálnak "az ízlése ellen való" nyilvánvalóan aljas dolgokat...és nem érti mi a baj ezzel.

 66. Józsf Soláry
  Józsf Soláry
  6 napja

  Már bocs. Tényleg nem akaratlagos sértés, semmi előítélet... G. Fodor itt egy olyan ember szintjét hozza, ami egy presszóban sem kiugró. Nemhogy diplomásnak nem hat , de egyetemi tanár? Tulajdonképpen végig hamisan vigyorog. A lényege a mondanivalójának a következő - nem az én ízlésem, de az mindegy is, mert Orbánnak igaza van és különbenis pirosfehérzöld. Az igazság (az igazsága) viszont az, hogy ez pont elég ebben az országban. Egy rakás gazemberség, de pirosfehérzöld. Habony nem véletlen egy ikon ezen az oldalon.

 67. Szabina Kovàcs
  Szabina Kovàcs
  6 napja

  “A gonosz abból áll, hogy szándékosan viselkedik oly módon, amely ártatlanokat sért, bántalmaz, lebecsül, embertelenít vagy elpusztít - vagy felhatalmazását és rendszerszintű erejét használja arra, hogy másokat arra ösztönözzön vagy engedélyezze másoknak hogy ezt az ő nevében tegyék meg. Röviden: „tudja a jobbat de a rosszabbat cselekszi.” Evil consists in intentionally behaving in ways that harm, abuse, demean, dehumanize, or destroy innocent others-or using one’s authority and systemic power to encourage or permit others to do so on your behalf. In short, it is “knowing better but doing worse”. Philip G. Zimbardo, The Lucifer Effect: Understanding How Good People Turn Evil

 68. Szandra Kerekes
  Szandra Kerekes
  6 napja

  Amikor a frusztrált, mérsékelten intellektuális diplomás beáll pribéknek, de nem tudja elengedni azt az álmot, hogy ő gondolkodó értelmiségi. GFG-n egy pszichológiai tanszék simán elélne évekig

 69. Szijj Ferenc
  Szijj Ferenc
  6 napja

  Megpróbálok finoman fogalmazni: Irigylem a műsorvezető nyugalmát és türelmét...

 70. Attila Kurucz
  Attila Kurucz
  6 napja

  Ez az ember teljes mértékben súlytalan,egy NER katona,aki hajlandó alárendelt szerepet vállalni,kiszolgálni. Frusztráció, ami még eszembe jut róla

 71. Csilla Nógrádi
  Csilla Nógrádi
  6 napja

  Olyan szépen kilóg a lóláb, elég egy pár egyenes kérdés. Marci, köszönöm, hogy dolgozol a tiszta kommunikációért!

  1. Kérdem Itten
   Kérdem Itten
   5 napja

   Nagyon.... egy libernyákot ... hagyni kell kérdezni..... egyből lejött!

 72. Attila Kurucz
  Attila Kurucz
  6 napja

  30:20-nál A kormányzás mibenléte.A politikai erők szélsőséges szembenállása,a konszenzus hiánya.....Stb. Na! Utána jön a szerecsen mosdatás,GFG is tudta hogyan kellett volna kormányozni,nem így.

 73. Zoltán Biró
  Zoltán Biró
  6 napja

  Szívesen látnék egy beszélgetést dr. Szanyi Tiborral és Székely Sándorral is.

 74. Krisztina F. Tóth
  Krisztina F. Tóth
  6 napja

  Döbbenetes.

 75. Szilvia Vécsei
  Szilvia Vécsei
  6 napja

  Teljesen off: 4:25-nél Gulyás lábtartása az mi és hogyan? 😆

  1. Getason Geta
   Getason Geta
   2 napja

   nem is értem hogyan lehet kényelmes.. A nike dad-shoe meg, hab, a tortán.. Nagyon elvonja az egész jelenség a figyelmemet

 76. hallernorbi
  hallernorbi
  7 napja

  21:00 nem szabad karikatúrán ábrázolni egy nagyorrú embert, hisz az "antiszemitizmus"?

 77. Tibor Kertész
  Tibor Kertész
  7 napja

  35:56 Orbán demokrata és komolyanveszi az embereket. ób+, itt égtem ki.

 78. Panza Sancho
  Panza Sancho
  7 napja

  Ennek az embernek az arcara van irva a jelleme,ocsmany visszataszito gnom beka... Komplexusoktol szenvedo gerinctelen talp(segg)nyalo!Egy egeszseges tarsadalomban ilyen ember max. portas lenne egy szerkesztosegben

 79. Laszlò K.
  Laszlò K.
  7 napja

  Nagyon erzodik a G Fodor reszerol hogy a sarok ahova beszoritittad egyre szukult! Egy katona aki megtanulta a lecket! Ezzel hogy a multjat elfobatta, Orban is eldobna a multjat … szamomra (sajat velemenyem szerint) akinek nincs multja jovoje sincs!

 80. Ubul861
  Ubul861
  7 napja

  Konkrétan az olimpia kérdésében Fürjes Balázs pont ebben a műsorban mondta el a tutit. Ha lett volna népszavazás, vélhetően nyert volna az igen. De olyan kicsi többséggel, ami a nemzetközi térben nem ért volna semmit. Azonkívül csak helyi népszavazást lehetett volna kiírni egy olyan ügyben, ami az egész országot érinti.

 81. Bolsevik Jutub
  Bolsevik Jutub
  7 napja

  Göbbels Fodor Gábor

 82. Ágnes Bné F. (Ágca)
  Ágnes Bné F. (Ágca)
  7 napja

  Jujj."Ki lehet dobni." Ez G.F.G.

 83. Ágnes Bné F. (Ágca)
  Ágnes Bné F. (Ágca)
  7 napja

  Ettől az embertől(gfg) hányingerem van.

 84. Gabriel Bogdán
  Gabriel Bogdán
  7 napja

  Mint ahogyan már Bayer Zsolt is kifejtette ,attòl mert valaki mèg ellenzéki ,mert másjépp gondolkodik ,lehet,és Gulyás Márton(Marci) esetében ,normális is! És el is ismeri ,mindegy hogy kormánypárti intézkedés,ha valami jò az embereknek,az országnak! Ez a közös magyarország, a közös ,békés jövő!

 85. gatis
  gatis
  7 napja

  Ez most gyenge lett, GFG-t nem sikerült megfogni, a kérdésekkel korábban már mind találkozott, megvoltak a válaszai. Egyébként kezd nagyon elmenni a műsor a szembesítős-számonkérős irányba, ami a tartalom rovására megy.

 86. Dávid Kovács
  Dávid Kovács
  7 napja

  Ez az Oakeshott olyan, mint egy Dustin Hoffmannba oltott Edward Norton.

 87. Julia Sz.
  Julia Sz.
  8 napja

  Nehéz volt ezt végighallgatni a podcaston. Nézni mindössze másodperceket tudom. Elég. Keresek valami kiskutyás videót, hogy lenyugodjak.

 88. David Maros
  David Maros
  8 napja

  Rettenetes gusztustalan ez a csavo.... pfuj..

 89. Ferenc Nagy
  Ferenc Nagy
  8 napja

  hogyan lehet az, hogy Gulyás M. szólítja meg a jobboldali embereket, és sokan másokat is, miközben a jobboldal nem tudja ugyanezt fordítva? (Vagy a Telex pl., ahogy Lázár Jánost megszólította) Nincs ebben valami nem normális? Tudom, Fegyőr, Jakab, és megannyi idióta nem képes viselkedni a minimum szintjén sem, de akkor derüljön már ki, hogy ezért nincs beszélgetés a balodal "nagyágyuival". A Fidesz téved, ha erre legyint.

 90. Anulu
  Anulu
  8 napja

  retardált ez a G. Fodor... mindig is az volt.

 91. Mihály Vas
  Mihály Vas
  8 napja

  Kibírtad röhögés nélkül Marci.?

 92. Zsanett Albertné Tóth
  Zsanett Albertné Tóth
  8 napja

  Tódi te élsz?

 93. xeroxgor
  xeroxgor
  8 napja

  Köszönöm! Végre megtudtam, hogy mennyi mindenre lehet magyarázat a “kétharmados felhatalmazás” 😀 Csak nekem olyan mintha valami szektához tartozó úriember védené a lelki vezetőjét?

 94. Norbert Lakatos
  Norbert Lakatos
  8 napja

  Mehet a hétfői clickbait híradóba...a fidesz értékrendje:Nem derült ki

 95. Gabor Pok
  Gabor Pok
  8 napja

  Marci!Nagyon profi vagy!

 96. Gergely
  Gergely
  8 napja

  A fogai alapján úgy látom, h erős dohányos ez a kis GAYFODOR törpe. Hopszi! Szólás szabadsága van! Ez a véleményem!

 97. Pordán Tamás
  Pordán Tamás
  8 napja

  Minősíteni a minősíthetetlent? ... és ez a honi politika, egyik legnagyobb kritikája!

  1. Pordán Tamás
   Pordán Tamás
   8 napja

   Átláthatóság (és üvegzseb) esetén érdekes lenne megnézni, hogy mindezt mennyiért???

 98. Skeksis Gelflinggrinder
  Skeksis Gelflinggrinder
  8 napja

  Ez a g. Fodor egy hitvány emberi ürülék.

 99. Inci Finci-
  Inci Finci-
  8 napja

  Aha, a 300-ból.....

 100. Inci Finci-
  Inci Finci-
  8 napja

  Alkotmányos Magyarország! ( Geri Tibor)