"Szájer családja tudott mindenről" - Kardos József a Partizánban

7 000 Megtekintés 234 E

Ott volt a Bibó Szakkollégiumban a Fidesz-alapításánál, ő bábáskodott a Fidesz első egyéni választókerületi győzelme fölött 1990-ben, és hosszú ideig dolgozott Szájer József mellett is. 1998-ban távolodott el a Fidesztől, amikor kormányra kerülve rengetegen elkezdtek tülekedni a zsíros pozíciókért.

Kardos József a Partizán stúdiójában beszélt állami gondozásban töltött gyerekéveiről, a saját melegsége által okozott nehézségekről, Szájer Józsefről, a Fideszen belüli homofóbiáról, és arról is, vajon a jelenlegi kormányban vannak-e melegek.

"Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika

Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB

Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Kövess minket Instán:
partizanpol...
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
groups/parti... "

Megjegyzés

 1. Bihary Gyorgy
  Bihary Gyorgy
  4 napja

  Itt vannak olyan válaszok amire nem lehet reagálni ők mind agitációs propagandista nem találod meg őket mert az oldalak tartalom nélküli

 2. Bihary Gyorgy
  Bihary Gyorgy
  4 napja

  O. V.-t le kel váltani, gyűlölni kell ---miért is??? tulajdonképpen CSAK.

 3. István Endrész
  István Endrész
  4 napja

  Egy (volt) fideszes, aki ember tudott maradni. Tiszteletem Kardos Úr!

 4. Zsuzsa Harsányi
  Zsuzsa Harsányi
  4 napja

  meg kell hallgatni a masik oldalt emberek. nem gond ha meleg vagy, a tobbi az mar problemasabb ,az viszont már gond , hogy azt adjatok elö ,hogy a másságot ünnepelni kell. Az meg felhaboritó hogy ezt az embert is felhasznaljatok arra hogy hazudhassatok. a törvény nem a felnöttekröl szól,akkor a praydot sem tudnák megtartani akik megtartják. mondom nem csak a baloldali hazug propagandát kell meghallgatni hanem a masik oldalt is. eleggé elkeseritö hogy a szaros pénzért ennyit birnak hazudozni ebben az országban.

 5. Ákos Huszti
  Ákos Huszti
  5 napja

  Nagyon tetszett az interjú! Kardos József igezán életre való szimpatikus jó ember, úgy vélem!

 6. Lellushka ASMR
  Lellushka ASMR
  9 napja

  Zseniális volt, nagyon emberi. Remélem, egyre humánusabb irányba halad legalább az emberiség jó része. Semmi más nem számít az életben annyit, mint az emberség.

 7. Béla Mészáros
  Béla Mészáros
  11 napja

  Remek interjú!Kardos József lenyűgözött!

 8. Alfaszektor
  Alfaszektor
  11 napja

  A magyarság nagy többsége egyáltalán nem homofób, egyszerűen csak már mindenkinek elege van, hogy a csapból is ez folyik.

 9. Istvan Omaszta
  Istvan Omaszta
  14 napja

  Szajer nem politikai szereplö többe, es beken kell hagyni. A Fidesz egy polgari Part, igy aki mas orientaltsagu nincs onnak kitiltva. Ez sokkal inkabb a toleranciat jellemzi, Ami az ellenzeknek nincs, es nem az opportunizmust. Az egesz duma itt egy nagy tevedes es buta. Ennyire telik lathatoan.

 10. decobocopithec
  decobocopithec
  15 napja

  Márki-Zay Péter, az egyetlen velejéig gerinces jelölt. A törvény teljes szigorával mindkét oldalon számolta fel a korrupciót Vásárhelyen, és ezt tenné az egész országban. Senki másnak nem ez a prioritása az ellenzékben, a kormányoldalon meg pláne. Nincs értelme leváltani a nagy tolvajokat kicsikre. Arra, hogy Márki-Zay nem fogja semelyik politikustól eltűrni a lopást, a magyarok megkárosításást gerincessége, valódi keresztény hite is garancia. Amit amúgy teljesen szétválaszt az államtól mivel minden kérdésben, pragmatikus, haladó, mérnök gondolkodású. Közgazdász, villamosmérnök, kilencgyermekes apa, a jól fizető felsőközép multi állását cserélte fel a rosszabbul fizető polgármesteri székre kitéve magát és családját a fidesz támadásainak, nem megélhetési politikus, aki egy napot se dolgozott az életben. Az ő miniszterelnöksége egy nagyon rég szükséges politikai kultúraváltás lenne. Ő az összefogás ötletgazdája, ami Vásárhelyen már bizonyított. A városában maguk a fideszesek csodálkoztak, hogy a helyükön maradhattak (persze csak a nem-korruptak), pályazatot is nyernek, de csak ha ők adják a legjobb ajánlatot, érdekes módon minden tervet mégiscsak ki lehet hozni 10-20%-al olcsóbban amióta ő a polgármester. A becsületes emberek megmaradtak, a lopás megszűnt, Lázár befizeti az adót. Márki-Zay Péter konzervatív, keresztény, én liberális ateista vagyok, mégis rászavazok. A gerinc az gerinc. Ilyet ritkán látunk mi magyarok. Becsüljük meg. hufrom.info/number/vide/dJJ-1LK3oXHFhrg Nem szeretnék egy korrupt kormány miniszterelnöke lenni - Márki-Zay Péter az Index Kibeszélőben hufrom.info/number/vide/l4qh0ImwmYG0erQ ÍRJUNK TÖRTÉNELMET! - MILYEN LEGYEN A JÖVŐ MAGYARORSZÁGA? hufrom.info/number/vide/fKGsna6rnprMbJc Trianon megemlékezés -Márki-Zay Péter (itt is meglátszik kinek szívügye igazán a magyarság) hufrom.info/number/vide/pquuup69pZLHi7g

 11. Helena Nagy
  Helena Nagy
  15 napja

  Köszönöm ezt az őszinte, intelligens megnyilvánulást, amely tisztán rávilágít a Fidesz fariezusságára, erkölcstelenségére. Ön óriási hátrányokkal indult az életben, de Ön egyre erősebb lett, minden tiszteletem az Öné.

 12. Eva Szendi
  Eva Szendi
  16 napja

  Ez az ember teljesen ellentmondásban van saját magával.Ennyire eccerű lenne?

 13. Edit Hideg
  Edit Hideg
  17 napja

  Gratulálok! Szuper volt most is! Köszönöm!

 14. mizé Izé,
  mizé Izé,
  17 napja

  Marika vagy Marcika😂😂😂😂😂😂

 15. sumegimihaly
  sumegimihaly
  17 napja

  Nem gusztustalan homofóbia a család belekeverése?

 16. Dániel Langó
  Dániel Langó
  18 napja

  Ebből az interjúból csak a cím nem tetszik. Nem ezt a clickbait, ujjal mutogato cimet kellett volna admi szerintem

  1. Dániel Langó
   Dániel Langó
   18 napja

   Direkt kerte h ne Szajerrol szoljon a beszélgetés, es direkt tisztelettel beszélt rola - privát élettel kapcsolatban

 17. Ibolya Csaki
  Ibolya Csaki
  18 napja

  Az ilyen szélkakasok undorítóak.

 18. Viktor Kiss
  Viktor Kiss
  19 napja

  borzasztóan elfogult interjú

 19. Tibor Zsalek
  Tibor Zsalek
  25 napja

  Most jő elő, hogy mekkora baromságot követ el OV. a hülye törvénnyel. Én is azt mondom vannak kik értelmes, okos sokat dolgozó emberek, s vannak nem. De mindig a haza a nemzet érdeke a fontos, s ha ebben másvallásuaké az érdem a Haza mindenek előtt. Orbán most megint büntetni akar, vagdalódzik eszetlenül nekimegy mindennek, mindenkinek, mint a vak ló...

 20. Mr Contrapunct
  Mr Contrapunct
  27 napja

  Uhh, "........szerencséje volt Szájernek mert Brüsszelbe került és szabadabban meg tudta élni a homoszexualitását......."(44.15) - na és azok a melegek akik nem tudtak Brüsszelbe menekülni, hanem a Szájer által beterjesztett törvényt nyögik? Ez Szájer bűne. A képmutatásra nincs bocsánat.

 21. Csábi Marika
  Csábi Marika
  Hónapja

  ÉN SOHA ,DE MÉG A MAI NAPON SEM ÉRTEM MEG AZ ILYEN EMBEREKET .NEM AZÉRT, MERT LE NÉZEM ŐKET ,TUDOMÁSUL VESZEM AZ ŐK MÁSSÁGUKAT ,KÉSZ ÉS ENNYI .NINCS TÖBBÉ OLYAN ,HOGY NEKEM MÉG ESZEMBE SE JUTNAK .ÉLJÉK AZ ŐK ÉLETÜKET ,MINT MÁS EMBEREK . SOKAT GONDOLKODÓBA EJTETT ,HOGY MI LEHET AZ ILYEN ESETNEK AZ INDÍTÉK OKA . MINDNYÁJAN AZT HISZEM EGÉSZSÉGES CSECSEMŐKÉNT SZÜLETÜNK ,DE AZUTÁN ,HOGY MI TÖRTÉNIK ? HÁT IGEN ...VALAHOL ITT KERESENDŐ A PROBLÉMA .GYEREKKÉNT MIN MEGY KERESZTÜL EGY FEJLŐDŐ GYEREK ,MENNYI JÓ DOLGON ,VAGY SZOMORÚSÁGON ,AKKOR ALAKULHAT KI AZ A BIZONYOS DOLOG ,AMI IDE VEZET EGYES EMBEREKET .SAJNOS MOST MEG EGYRE TÖBBEN CSATLAKOZNAK HOZZÁJUK ,MÁR NŐKBEN IS

 22. ERIKA DULAI
  ERIKA DULAI
  Hónapja

  Azt azert mindenkinek tudnia kene, hogy a hosszutavu drogfogasztas hatassal van a hormonrendszerre, azaz homoszexualissa, biszexualissa valnak tole az emberek. Valojaban aki coming out-ol azoknak a fele mond csak igazat, elhitetik velunk, hogy gyerekkorban mar kijott rajtuk. Takaroznak, mert tudjak, hogy a gyermekkorban kialakult massagot a tarsadalom jobban elfogadja. Drogfogyasztassal kapcsolatos szokasaikat pedig titkoljak, mert a tarsadalom ezt szigorubban biralja, kritizalja.

 23. Katalin Brodorits
  Katalin Brodorits
  Hónapja

  Ilyen klassz igaz és nagyon válságos Tényeken alapuló valóság, én még Nem hallottam. Igazán példát mutat sok sok embernek, és csak dicséretet illeti ezt az embert További sok sikert kívánok neked.

 24. PALIKA1974
  PALIKA1974
  Hónapja

  Ennyit őőőgetni...borzalmas hallgatni

 25. Blaise Castleman
  Blaise Castleman
  Hónapja

  "Neked van feleséged? Nincs , én homoszekszuális vagyok." olyan szopott gombóc fejjel

 26. Piros Fehér
  Piros Fehér
  Hónapja

  Egy őszinte és lenyűgöző beszélgetés. Tetszett hogy nincs benne a mindennapi alpáriság. Kardos Úr egy szimpatikus, intelligens és rendkívül érzékeny lelkű ember. Érdekes tőle hallani a fiatalkori lelki sérüléseit .... lehet, hogy talán ez is hozzájárul egy ember homoszexuális kialakulásához? Ki tudja? Az érzékenysége a videóban, 25:07-kor érezhető leginkább, amikor elmondja, hogy 2010-ben azért hagyta ott a jelenlegi kormányt, amely pártnak addig a közelében volt, mert sértette az ott elhangzó alpári meleg viccek, és ő nem akart többé olyan emberekkel együtt lenni, fotózkodni.....nem az ő világa. Ritkaság amikor egy liberális világnézetű ember elismeri, hogy a fidesz tagjaként elfogadták másságát és nem érte homofób megnyilvánulás.

 27. fulukuku
  fulukuku
  Hónapja

  kicsit megöregedett Dzsudzsi, de mintha okosodott is volna.

 28. fiú-FIRKA-lány
  fiú-FIRKA-lány
  Hónapja

  - Mit mondanál Orbánnak? - Szégyellje magát! No komment.

 29. fiú-FIRKA-lány
  fiú-FIRKA-lány
  Hónapja

  Millió hozzáfűzni-valója lenne az embernek ehhez az interjúhoz, de az, minden férfit és minden nőt mellbevágna, CSAK, MINT FÖLDI HALANDÓ EMBERt, akárki is lettlégyen... hogy az örökbefogadó szülők milyen aljas kirekesztést műveltek. Örökbefogadnak egy hátrányos helyzetű gyereket (segitünk rajtad, áldozatot hozunk érted, szeretünk persze persze... bla bla.... ) de ha elmegyünk nyaralni, TE maradsz itthon! Édes gyerekek jönnek, Te maradsz! Istene, milyen bölcsek a mesék. Hamu Pipőke éeltre kelt. Azt a kirekesztettség érzést, azt a dühöt, szomorúságot, azt a kiszolgáltatottságot... el tudom képzelni vagy inkább el sem tudjuk képzelni! Borzalmas. Soha nem heverném ki. Szerintem nem lehet kiheverni. Megbékélni lehet vele, de elfelejteni, kiheverni nem lehet... Kardos József ölelés, és minden együttérzésem! (Jaj Istenem! :-( )

 30. András Gábor Schnepp
  András Gábor Schnepp
  Hónapja

  Nagyon jó riport! A szavazók egy bizonyos rétegét akarják vélhetően maguk mellé állítani ezzel a törvénnyel (homofóbok) és egyben a Fideszen belüli "MÁSSÁGOT" képviselő/folytató politikusokat akarják vélhetően kijjebb rudalni onnan, hogy többet ne gyűljön meg velük a bajuk, vagy ezzel keményen "jelzik" hogy ennek MÁSSÁG-nak itt nincs helye. Mint az olasz maffiában ha megtudták hogy valaki "MÁS" akkor likvidálták. "Ha bolhás a kutyád nyírd ki." Még a nemzetközi botrányt is felvállalják ez miatt, azzal magyarázva hogy ez a gyerekek érdekében van tehát gyermek védelmi törvény.

 31. Tibor Magyar
  Tibor Magyar
  Hónapja

  Még jó, hogy direkt meg is jegyezte az interjúalany, hogy nem szeretné, ha az egész beszélgetés Szájerről szólna, és állandóan visszarángatod a témához. Ez nem valami szép.

 32. Anita Dulacsi
  Anita Dulacsi
  Hónapja

  Olyan ritka a normális interjú. Hálás vagyok a Partizán munkájáért. :)

 33. Rexauditor Kft
  Rexauditor Kft
  Hónapja

  Kardos József az EMBER, akinek a szabadság, a tisztesség, az igazság fontosabb, mint a karrier, és a hatalom. Respect.

 34. Tímea Vargáné Kótai
  Tímea Vargáné Kótai
  Hónapja

  A Szájer témát befejezhetnéd már!!!!!Elhívtál valakit azért,hogy egy órán keresztül Szájerről faggasd????

 35. Mária Domokos
  Mária Domokos
  Hónapja

  Tiszteletet érdemel az őszintesége, de érzékeny emberként túl sötét szemüvegen látja a mai helyzetet.

 36. Ferenc Kisparti
  Ferenc Kisparti
  Hónapja

  Remek riport volt,le a kalappal!! Gratulálok!!

 37. Farkas Toth
  Farkas Toth
  Hónapja

  Micsoda polgári görény, még el se tudta magát intézni. Fújjj, undorító, vissza taszító.

 38. Péter Gombos
  Péter Gombos
  Hónapja

  Nem szeretem ezt a Marcit. A hangja, a kiállása agresszív, támadó...

  1. Eleonora Williams
   Eleonora Williams
   Hónapja

   Ne nezd, ne hallgasd! Egyszeru!

 39. Zoltan Szabo
  Zoltan Szabo
  Hónapja

  Én arra kiváncsi lettem volna, hogy a Sziget részéről érkezett-e olyan kérés, hogy picit legyen csendesebb. Gerendairól tudjuk, hogy nagyon ügyel arra, hogy egyensúlyozgasson a politikai pártok között. És azt is tudjuk, hogy a politika mennyire képes ártani ennek a rendezvénynek. Kardos József utóbbi évekbeli nyílt beszéde hozhatja őt kellemetlen helyzetbe.

 40. Ráken Róka
  Ráken Róka
  Hónapja

  Nekem ez már ízléstelen volt. Szájer nem azért nem hívott fel magához egy profi kardnyelőt, mert nem volt rá pénze. Volt választása, csak neki inkább egy falka prosti meg két marék kokain kellett a karantén alatt. A buli kellett. Ennek mi köze a melegekhez? Nem a melegsége vetett véget a karrierjének, hanem a bulizás. Így megköpködni. Újra. Most ettől jobb? Marci a nyolcadik Szájer kérdéssel már nagyon lealjasodott. Gáz, mert önmagát teszi vele súlytalanná. Tartani kéne a színvonalat és ez a produktum nálam nagyon leverte a lécet. Ment a dislike.

 41. ESP Ildikó
  ESP Ildikó
  Hónapja

  írtam már korábban, függő lettem..Partizán függő. Büszkén vállalom!:-) Szenzációs riportok sorozata, igazi közszolgálatiság, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva...Egy roppant tehetséges csapat egy roppant tehetséges vezéralakkal, Marcival fantasztikus riportok sorozatát készíti. Nagyon szeretem. A mostanii riport is csillagos ötös, ezúttal pedig nemcsak a riportert, hanem ezt az őszinte, sallangmentesen nyilatkozó, karakán interjúalanyt is meg kell dicsérnem. Kitűnő volt az egész.

 42. Ágnes dr. Kis
  Ágnes dr. Kis
  Hónapja

  Mit csinal ez a csavo most ? A tegnapi napomat nem biznam ra...Micsoda VEGTELEN EGYSZERU FIGURA!!!!!!!! Ha jol ertem, Erdomernoknek tanult (6 evig ? az csak max 5 ev lett volna)...ahol egyetlen napot nem dolgozott. Nem gondoljak, hogy plakatragasztoval es hajon dolgozoval kesziteni riportot full ciki? Viszont, volt egy elvetemult Fidesz-es, aki segitette. Szajer, aki egesz eleteben segitette ezt a figurat, es kiallt erte mindenkor, e riport utan nagyon kivancsi lennek, hogy Szajer mit gondol most rola. AZT, hogy jo tett helyebe, jot SOHA ne varj! SZANALMAS: "Ez a csávó egy jó programszervező volt Sopronban, de úgy lecsúszott hogy vissza sem mer nézni.... hagyjuk már...".

 43. En K
  En K
  Hónapja

  Kiterdekel a politika

 44. József Kovács
  József Kovács
  Hónapja

  ❤️❤️❤️Kardos József❤️❤️❤️

 45. Tünde Ujlaky
  Tünde Ujlaky
  Hónapja

  Ha leülhetnél 1 szobába.....mit mondanál neki?SZÉGYELJE MAGÁT!remek ember,jól látja az egész"rendszert"!!

 46. Kis Konyha a negyediken
  Kis Konyha a negyediken
  Hónapja

  Milyen szép, nyílt tekintete van ennek az embernek! Nagyon érdekes volt, pedig nem ismertem eddig Kardos Józsefet.

 47. Pásztorné Sztankó Krisztina
  Pásztorné Sztankó Krisztina
  Hónapja

  Mindenki azt csinál otthon amit akar .

 48. Pásztorné Sztankó Krisztina
  Pásztorné Sztankó Krisztina
  Hónapja

  Na itt a baj gyereked legyen őszinte bizalommal forduljon szülőhöz csak így tudsz segíteni neki. Minden nevelés kérdése.

 49. Ágnes Trizner
  Ágnes Trizner
  Hónapja

  Tiszteletben tartom a Kardos álláspontját. Kérdésem: Két homoszexuális főnököm volt életemben. Nem voltak sem politikusok, sem közéleti személyiségek, még sem vállalták fel a nemi identitásukat. A környezetükben mindenki tudta róluk, még sem vállalták, hetero gyermekes családban éltek. Miért??? Nem hangzott el, de gyanítható, hogy az általam is tisztelt Szájer József titkosszolgálati csapda áldozata lett. Nem érdekes, hogy a nagyon toleráns ""nyugat"" a homoszexualitást használja fel egy tehetséges ember lebuktatására???? Ez nem kétarcúság?? Ez nem álszentség?? Szerintem : IGEN! Kardos nem hiányzik a Fideszből szerintem, Szájer viszont igen.

 50. Ágnes Trizner
  Ágnes Trizner
  Hónapja

  Ma, nincs továbbtanulási lehetősége egy állami neveltnek??? ORBITÁLIS HAZUGSÁG!!!! A részletekbe nem mennék bele. A véleményét ő sem támasztja alá tényekkel.

 51. Dóka B. Dániel
  Dóka B. Dániel
  Hónapja

  24:40 - igazi náci testület? Ismerős? Jó pár filmben megjelenik ez kép. Hiszek a sorsban, ezért is figyelek. Orbán lélekben fiatal és még nem élt sokat. Céltudatos, merész, de nem felmorzsolhatatlan. Ezért is lehetne elszámoltatható.

 52. Janos Szabo
  Janos Szabo
  Hónapja

  basszus,ez igen,ez egy riport volt,köszönet a résztvevőknek,én,mint heteró,egy kicsit most már másképp látom a melegeket is :)

 53. forestheredith
  forestheredith
  Hónapja

  Azért elvárható lenne, hogy értelmes emberként legalább alaposan átolvassák a törvényt.

 54. Bernadett Pinter
  Bernadett Pinter
  Hónapja

  Koszonom szepen ❣️ fantasztikusan jo riport volt... a vegen megkonnyeztem 😪

  1. Csecső Terép
   Csecső Terép
   12 napja

   Nem csupán szép, érzéki Nő is vagy (engem a hideg rázott ki, többször is az utolsó 30mp-ben)

 55. Répa Ati
  Répa Ati
  Hónapja

  Gratulálok , remek riport volt !

 56. Edina Kovacs
  Edina Kovacs
  Hónapja

  Amíg van Szájer úrnak felesége és gyereke, addig biszexuális, nem?

 57. charliehotelfour
  charliehotelfour
  Hónapja

  Ez a csávó egy jó programszervező volt Sopronban, de úgy lecsúszott hogy vissza se mer nézni.... hagyjuk már...

  1. charliehotelfour
   charliehotelfour
   Hónapja

   @Ágnes dr. Kis nyílt titok volt Szájer homisága a városban amit én sose hittem el... tévedtem... Kettejük kapcsolata is értelmezhető így.

  2. Ágnes dr. Kis
   Ágnes dr. Kis
   Hónapja

   Mit csinal ez a csavo most ? A tegnapi napomat nem biznam ra...Micsoda VEGTELEN EGYSZERU FIGURA!!!!!!!! Ha jol ertem, Erdomernoknek tanult (6 evig ? az csak max 5 ev lett volna)...ahol egyetlen napot nem dolgozott. Nem gondoljak, hogy plakatragasztoval es hajon dolgozoval kesziteni riportot full ciki? Viszont, volt egy elvetemult Fidesz-es, aki segitette. Szajer, aki egesz eleteben segitette ezt a figurat, es kiallt erte mindenkor, e riport utan nagyon kivancsi lennek, hogy Szajer mit gondol most rola. AZT, hogy jo tett helyebe, jot SOHA ne varj! SZANALMAS: "Ez a csávó egy jó programszervező volt Sopronban, de úgy lecsúszott hogy vissza sem mer nézni.... hagyjuk már...".

 58. Mária Horváth
  Mária Horváth
  Hónapja

  Tökéletes példa arra, hogy a gerinces emberek idővel hátrahagyták a "Narancsfát". Aki a kezdetekkor ott volt és most is ott van, az vagy gumigerincű vagy idióta.... vagy mindkettő.

 59. Ágota Pataki
  Ágota Pataki
  Hónapja

  Nem is találok szavakat. További sikereket kívánok. Őszinte és igazi élmény volt.

 60. OldGrunger
  OldGrunger
  Hónapja

  Várom az újabb vendégeket: Dopeman, Zuschlag János, Novák Előd, Szájer József, Stefka István, Polgár Tamás "Tomecat", Szanyi Tibor, Bede Zsolt, Bódi Ábel, Szili Katalin. Nagyon jó a műsor!

 61. Jesse James
  Jesse James
  Hónapja

  Tiszteletre méltó, hogy nem kapta el a gépszíj, pedig biztos volt rá lehetősége beindulni a nagy lóvé cirkuszába. Jól mutatja a különbséget a szájeri megalkuvás, sőt bűnsegédlet és a normalitás között. Példaértékű, hogy van aki a “boldogságot” választja yachtozás/gyűrű/Mercedes G Klasse/stb. helyett. A legsúlyosabb, hogy legalább most kellett volna a Szájernek kiállnia - végülis ország világ tudja, hogy mi a stájsz vele - de nem. Sok embernek adott volna pozitivitást. Nagy ziccert hagyott ki, hogy helyre tegye saját magát és hogy végre el kezdjen kiteljesedett életet élni. Na itt jön le, hogy sz@r ember. (A pletyka témát már nem is akarnám idehozni a 90-es évekből, hogy volt ott valami furcsa sztori is...)

 62. Laszlo Peter
  Laszlo Peter
  Hónapja

  Ez nem igaz, hogy a hátrányos helyzetűek nem kapnak támogatást. Az ilyen háttérbe került volt FIDESZ-s mindig így nyilatkozik, mert savanyú a szőlő!!!

 63. Gabi Varga
  Gabi Varga
  Hónapja

  Jó tudjuk, jön a választás, kellenek a sértődött, mindent is tudó, ráadásul egy kisebbséghez tartozó "nagyonszimpatikusak". Hasonlót várok a másik oldalról. Talán ott is van.?

 64. Áron Papp
  Áron Papp
  Hónapja

  Nagyon jó beszélgetés volt, mely során nyilvánvalóvá vált, hogy Kardos József egy meglehetősen szűk perspektívából mond ítéletet. Ami érthetetlen, hogy a "pedofil-törvény" kapcsán (amely lényegében egy gyermekvédelmi törvény) két homoszexuális férfi arról értekezik, hogy ez egy homofób törvény, s tulajdonképpen a kormány, valamint a magyar társadalom jelentős része is homofób. Jó lenne, ha elolvasnák a törvényt, s nem ülnének fel a balliberális politikusok hazugságainak.

 65. Ernő Dús
  Ernő Dús
  Hónapja

  Egyszerűen csak köszönöm.

 66. ati7803
  ati7803
  Hónapja

  Ezt a rohadék ner-t. Te jó Isten gyerele! 🤮

 67. Mária Rozner
  Mária Rozner
  Hónapja

  A FIDESZ nem más, mint egy nemzetiszocialista, FASISZTA - orbán viktor - PÁRT, ahol a másságot keményen elítélik, üldözik -többek között-, mert árja fajelméletet vall, nem kereszténységet, amit úgy látszik addig nem fogunk kimondani-meglátni, amíg az anyagi jólét biztosított. Tisztelt Kardos József, Minden elismerésem, hogy az élete nem kis nehézségei ellenére volt ereje, kitartása az újbóli-újbóli folytatáshoz, minden jót kívánok önnek. Köszönöm, a riportot.

 68. Béla Apátsági
  Béla Apátsági
  Hónapja

  Úgy néz ki az úr mint Dzsudzsák!

 69. Roland Bottka
  Roland Bottka
  Hónapja

  Kardos nagyon szimpatikus lett nekem. Maximális tiszteletem neki. Az év egyik legjobb, legérdekesebb interjúja számora a partizánon.

 70. András Payzs
  András Payzs
  Hónapja

  csak ez a rengeteg őőő ne lenne 😩 ... az értelem és tisztánlátás viszont példaértékű !

 71. kalinakalina1
  kalinakalina1
  Hónapja

  Leszopta a Szajert a Szijjarto is meg ez is(meg hat ezek szerint meg sokan masok is) a pozicioert kb egyertelmubben csak szo szerint mondhatta volna, Marci meg rakerdezhetett volna nem lett volna tolakodobb, mint hogy mondd meg a nevet ki volt az!? :) jo interju volt

 72. Zsuzsa Bolla
  Zsuzsa Bolla
  Hónapja

  Örülök, hogy vannak még nem a normalitást elvesztő, de régi fideszesek. Nagyszerű beszélgetés volt.

 73. Gábor Bakos
  Gábor Bakos
  Hónapja

  Mindig utálom, amikor valaki csak úgy szokásból vagy modorosságból "édesanyámnak" mag "édesapámnak" nevezi a szüleit. Az általam is meglehetősen vegyes megítélésű Csernus Imre mondta egyszer, hogy mennyire utálja, amikor valaki, akit a szülei folyamatosan megaláztak, lelkileg terrorizáltak vagy akár vertek, a szóhasználatában úgy utal rájuk, hogy "édesanyám" meg "édesapám", csak azért mert azt hiszi, így illendő. Ilyenkor megkérdezi tőlük: TÉNYLEG "ÉDES"?????

 74. Csenge Balogh
  Csenge Balogh
  Hónapja

  Örülök, hogy láthattam ezt az interjút! Remélem eljut sok emberhez

 75. Éva Pagella
  Éva Pagella
  Hónapja

  KÖSZÖNÖM EZ A RIPORT NAGYON POZITÍV HATÁST GYAKOROLT RÁM ..A SZABADSÁG GONDOLATA AZ EMBEREK IDENTITÁSA MINDEN KÖRÜLMÉNYEK FELVÁLLALHATÓ,,

 76. László Pesti
  László Pesti
  Hónapja

  Nem csak a családja tudott mindenről. Sopron kisváros, mindenki tud mindent.

 77. norbert szavold
  norbert szavold
  Hónapja

  Az ilyen ember nem életre való....öngyilkossági kísérlet,gratula

  1. Csecső Terép
   Csecső Terép
   12 napja

   Nálad 1000x nagyobb ember, te a kutya után vagy.

 78. Joe Banana
  Joe Banana
  Hónapja

  MARCI EZT AZ INTERJÚT NEM LEHETNE LEADNI AZ M1 ESTI SÁVJÁBAN?

 79. Agica
  Agica
  Hónapja

  Olvastam nehany tanulmanyt, melyben arrol volt szo, hogy Jezus esetleg szinten `meleg` volt. Mielott barki is a nyakamba ugrana: olvastam. Es valoban nem konnyen tudom visszahozni: kitol/kiktol. Nyilvan az internet segitene ebben. Nem is ez a lenyeg, hangsulyoznam. Viszont kivancsi lennek/erdekelne, ha valoban igy lett volna........elfordulnanak tole az emberek? Igy utolag.

  1. James Bond
   James Bond
   Hónapja

   Az emberek szerintem mindentől elfordultak nem hogy Jézustol….függetlenül attól hogy meleg lett volna vagy sem….

 80. Attila Kovács
  Attila Kovács
  Hónapja

  Érdekfeszítő beszélgetés volt,a melegek lelkéről még soha nem hallottam ilyen nyílt hitvallást.Erre van szükség ahhoz,hogy a társadalom elfogadóbb legyen...remélem,hogy nem beszélt túl sokat,bár a nyilvánosság ereje óriási,ettől az Orbán nevű ördög is retteg.

 81. Genni Glassglow
  Genni Glassglow
  Hónapja

  *A szerelem miatt. Isten elküldte Fiát, Jézus Krisztust, hogy meghaljon helyünkben. Három nappal később. Feltámasztotta a halálból. *Most. Egyedül Jézus Krisztus által. Isten megadta nekünk az örök élet ingyenes ajándékát. Megment és meggyógyít..* *Ha száddal vallod az Úr Jézust, és a szívedben hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból* *Örök életet ad neked* *(Nézz fel az égre és kérdezd Istent)*

  1. Agica
   Agica
   Hónapja

   @CartmenLee21 Vallasi megkozelites; semmi baj.

  2. CartmenLee21
   CartmenLee21
   Hónapja

   Köszönjük a Biblia órát , ez hogy jön most ide??

 82. Annamária Kánya
  Annamária Kánya
  Hónapja

  Élmény volt hallgatni ezt az interjút Köszönet érte...

 83. Péter Berencsi
  Péter Berencsi
  Hónapja

  Bár jobbikos vagyok, de a jobbikra biztos nem fogok szavazni többet. Majd meglátjuk mi jön a fidesz után! Mindenesetre nyugodt életünk már nem lesz többé. A koronavírus marad, bevándorlók jönnek, de én a munkanélküliséget sem zárom ki.

 84. Tom Nyitrai
  Tom Nyitrai
  Hónapja

  2010 ben szünt meg végleg a fidesz és megalakúlt a ner, amit bármi áron ki kell írtani mármint a szervezetet és ezt a gócot az emberi lelkekből is könyörtelenűl!!!

 85. Fujisama Sensei
  Fujisama Sensei
  Hónapja

  Maximálisan igaza van Kardos Józsefnek, hogy a fidesz illetve orbán beteg világában csak az általuk tökéletesnek tartott emberek boldogulnak. Náci párt reloaded....Szétverték a szociális hálót, az SNI-s gyerekektől kezdve az autizmussal élők támogatását, fejlesztését, iskoláztatását.....De hát ez ellen senki sem szólalt fel mert a szociális munkások egy kalap szerencsétlenség. MÁR BOCS..tanárok is beálltak a bólogatók sorába..majd a melegek felszólalnak! Legalább bennük van kurázsi

 86. anna békefiné szarvas
  anna békefiné szarvas
  Hónapja

  Agyrém. A törvény kizárólag arra vonatkozik, azt szabályozza, hogy a gyermekek ne kapjanak óvodás kortól szexuális felvilágosítást. Ugyan miért érzi ettől magát, bármelyik felnőtt másodrendű állampolgárnak? Elképesztő hová fajúl ez az álcirkusz.

 87. La Tulipe Noire
  La Tulipe Noire
  Hónapja

  Végül is visszafelé is szabad köpködni.Bár kifejezetten azt mondta GM, hogy a beszélgetést nem szeretné SZJ-re kihegyezni végül is az lett belőle...

 88. Zsuzsanna Bognàr
  Zsuzsanna Bognàr
  Hónapja

  Respect Kardos úr!

 89. james bond
  james bond
  Hónapja

  hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_LMBT_személyek_listája

 90. Györgyi Bereczki
  Györgyi Bereczki
  Hónapja

  Nem Szájert kellett volna meghívnod esetleg?

  1. Tyler Durden
   Tyler Durden
   Hónapja

   Szerinted elment volna?

 91. White Diamond
  White Diamond
  Hónapja

  Ilyen őszintén kellene mindenkinek nyilatkoznia és tükörbe néznie!🙏🌅🌞💜

 92. Mónika Ella Kiss
  Mónika Ella Kiss
  Hónapja

  Óriási RESPECT Kardos Józsefnek, volt szerencsém a munkám során több alkalommal találkozni vele. Példa vagy!!

 93. Zoltán Rumi
  Zoltán Rumi
  Hónapja

  ..elmondom azt is mért nem tetszik már 5 perc után amit Kardos Úr itt mond! Sértődött, de a közpénzen felhízlalt ember benyomását kelti főleg a 40 000 Ft os Boss pólójában... Kontraproduktívv amikor egy volt fideszes köpköd visszafelé, és minden esteben negligálja az egyén felelősségét! Haszonélvezője volt a rendszernek akkor nem nagyon kiabált!!!! ERGO , HITELTELEN

  1. Fujisama Sensei
   Fujisama Sensei
   Hónapja

   De amit mond, abban teljesen igaza van...főleg a fidesz rendszer totális náci rendszerré való alakulása. Ahogy godosan szétverték a szociális hálót, az SNI-s gyerekeknek járó fejlesztést, a speciális iskolákat és fejlesztőket, az autista gyerekek ignorálást, a gyerekpszichiátriák kritikán aluli állapotát....beleértve a családon belüli erőszak elhallgatását.

 94. LollipopLilly
  LollipopLilly
  Hónapja

  Emlékszem mikor 14 éves voltam és tovabb akartam tanulni.Az állami gondozott osztálytársamat felvettek abba a középiskolába ahová én is akartam menni pedig én jobb tanuló voltam.Aztan engem egy nívósabb suliba vettek fel.Amúgy a szegregációk az iskolában úgy alakulnak ki,hogy a magyar gyerekek mennek el és a cigányok maradnak mert gyakran terrorizáljak a tanulókat.

 95. E Sz
  E Sz
  Hónapja

  Huu, engem nagyon zavar az ooooooooozese. Lehet erezni, hogy borzasztoan vigyaz ra, hogy nehogy olyan dolgot mondjon, ami miatt esetleg bajba kerulhet. Nehezen tudtam vegignezni.

 96. Magdolna Balogh
  Magdolna Balogh
  Hónapja

  Egyetértek Kardos Úrral , szégyellje magát !

 97. Ferencné Hegedűs
  Ferencné Hegedűs
  Hónapja

  Nagy hatással volt rám az interjú, Marci gratulálok, Kardos József KÖSZÖNÖM!!

 98. ID047889
  ID047889
  Hónapja

  Ha “Szájer családja tudott mindenről” , az talán még rosszabb mintha nem tudott volna. Akkor ők is végig hazugságban éltek!!!! Folyamatosan hazudtak a környezetüknek!!!! Szánalmas lehet egy ilyen család részének lenni...

  1. Gabi Varga
   Gabi Varga
   Hónapja

   Mit kellett volna tenniük?

  2. moen moen
   moen moen
   Hónapja

   Senkinek semmi köze hozzá, hogy egy pár hogy éli az életét. Ha Ők úgy döntenek lelkük rajta.

  3. vonPeter
   vonPeter
   Hónapja

   És a legrosszabb, hogy (akár más dolgokban) rengeteg ilyen család van, ők tényleg meg vannak győződve arról, hogy jót tesznek ezzel, hiszen támogatják egy családtagjukat. De egy hazugság fenntartásában való segédkezés nem támogatás, hanem csak egyre mélyebbre ássák el a családtagot. Ismerek olyat, ahol a nő egy olyan pasihoz ment feleségül és szült gyerekeket, akit nem szeret, de ketyegett a biológiai óra és a nagymama, anyós, mindenki nagyon akart már kicsi utódot, többször megpróbáltak elválni, de a család mindig lebeszélte őket, mondván "olyan szépen éltek" (értsd: tök jó anyagi körülmények között, szép, rendes háztartásban) és inkább falaznak a nőnek alibikkel, mikor elmegy félrekúrni. Az "átmegyek anyukámhoz látogatóba" azt jelenti, hogy elmegy dugni a szeretőjével. A nulladik perctől baromság volt az a kapcsolat.

 99. Balogh Nandor
  Balogh Nandor
  Hónapja

  Nem is ismertem ezt az embert eddig, totál normális, kár, hogy az ilyenek, mind kiestek a Fideszből...

  1. Agica
   Agica
   Hónapja

   Amint hallottad: a `kieses` nem veletlen.

 100. lászló pintér
  lászló pintér
  Hónapja

  Pintér László Csak felsőfokon tudok reagálni a riportja és Kardos Józsefnek. Igaz ember és meginditoan jó beszélgetés.