Öt - Az „óvatos” nyitásról, Petry Zsolt kirúgásáról és a Budapestre érkező kínai szuperegyetemről

0 Megtekintés 83 E

Rendhagyó politikai vitaműsor, amelyben Lampé Ágnes műsorvezetése mellett Konok Péter történész, Nyáry Krisztián író, költő, Ónody-Molnár Dóra újságíró és Hont András újságíró fejti ki véleményét a hét legfontosabb témáiról.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
FACEBOOK: atv.hu
INSTAGRAM: atv_magyarorszag

Megjegyzés

 1. Gabriel Bogdán
  Gabriel Bogdán
  13 napja

  Konok Ùr ne tessék már félrebeszélni ,ami németországban történt a Petryvel az a demokráciellenesség legdurvább formája!!! A véleménynyilvánìtás ( ez már nem korlátozása hanem büntetése de locsogunk-frecsegünk a magyar kiválò állapotok miatt ,nem?)büntetése az diktatùra és nem más de ugye ez belefér de magyarországra a saját országukra a hazugságokat terjeszteni az igen,ám a megtörtént diktatòrikus tettet még docsőìtik is,szörnyűséges patkányok az egész balliberális kurzus!

 2. Bagoy Beby
  Bagoy Beby
  24 napja

  Konokul tartja magát ez a Péter.

 3. Bagoy Beby
  Bagoy Beby
  24 napja

  4,5

 4. Niki Sei
  Niki Sei
  24 napja

  Eddig is naponta ennyien haltak meg, minek a rongy a műsorvezetőnek? Zsák nem volt?

 5. komment nstmo
  komment nstmo
  25 napja

  Na hát ismét sikerült valami egészen nyilvánvaló dologról valami egészen elképesztő baromságot mondani, ezúttal Konok Péternek a 'magyar felsőoktatás helyett Fudan egyetem' ügyben. Nem is részletezem, aki követi az eseményeket az olvasata az üggyel kapcsolatban megjelent elemző cikkeket is. Nyilván Konok Péter is, csak éppen nem vesz róluk tudomást (miért? kurvára nem érdekes). Nem mondom hogy szomorú, mert nekem úgy tűnik hogy ennek a műsornak ez a specialitása. Legyen inkább Szomorú Péter.

 6. Sturmge
  Sturmge
  26 napja

  Robiiiiiiii?

 7. Richard Herczeg
  Richard Herczeg
  27 napja

  Puzsértól minden további nélkül el lehetne köszönni. Végre nem duzzogós kisgyerek a fő narratíva.

 8. András Farkas
  András Farkas
  28 napja

  Nincs Puzsér, nem nézem meg. Csáóóó....

 9. asprey dave
  asprey dave
  28 napja

  Nincs itt Puzsér.... nem nézem végig :)

 10. Péter Lévai
  Péter Lévai
  28 napja

  miért kell félremagyarázni a Petry-ügyet? Petry mondott valamit, ami szembe ment a klub "értékeivel", és ezért azonnal kirakták. Megjegyzem a focisták a legnagyobb mesterei (a politikusok után) annak, hogy beszélnek 5 percet, és nem mondanak semmit. Petrynek ez nem sikerült. Nem tudta vállalhatóan megfogalmazni a gondolatait. Hrutkát viszont feltehetőleg azért rúgták ki, mert kiállt valaki mellett. Nem mondott véleményt főleg nem olyat, ami szembe ment volna a munkáltatója által fontosnak tartott értékekkel. Ne hasonlítsuk a kettőt egymáshoz. Másképp Petrynek joga van elmondania, amit gondol, a Herthanak meg joga van nem foglalkoztatni valakit, aki nem ért egyet az általa képviselt értékekkel. Nincs ezzel gond. Állásinterjún sem mond el az ember mindent, pedig joga van hozzá... Illetve biztos ők is figyelnek arra, mit modnanak, mert nem szeretnének kikerülni a műsorból.

 11. Lasimoci
  Lasimoci
  28 napja

  A műsorvezetőn miért van maszk?

 12. sára kriszt
  sára kriszt
  28 napja

  Így lett a Power Rangersből Heti hetes 2.0:ccc

 13. judit kacsandi
  judit kacsandi
  29 napja

  Hagyjuk már a borsodi falvakat meg hogy nem jut el az információ. Aki akarja az megtalálja a módját hogy regisztráljon vagy felvegye a kapcsolatot a háziorvosával. A baj az hogy sok a nemtörődöm ember.

 14. zenedoboz
  zenedoboz
  29 napja

  Nyárynak baromi jó meglátásai voltak most. A nyitásnak eladott szigorítás remek észrevétel. De szerintem a 70-80%-os átoltottság, ami a valódi nyájimmunitáshoz szükséges, az sem lesz meg egy ennyire oltás-ellenes lakosságban. És ehhez nem mer hozzányúlni egyik oldal sem igazán.

 15. Gábor Rácz
  Gábor Rácz
  29 napja

  Könyörgök tegyétek be állandóba a Nyáry - Puzsér - Czeglédi - Vona kvartettet, ez így Konokkal és Honttal nézhetetlen!!!

 16. H Geri
  H Geri
  29 napja

  Puzsér Puzsér Puzsér... már olyan szektája van, mint orbánnak meg gyurcsánynak. Káros! És sajnos a puzséristák is csak bologatni tudnak. Amit mond az szent.

 17. H Geri
  H Geri
  29 napja

  Ja véleményterror? Nem azt gondolod, amit a párt elvár, nem vagy magyar. Vélemény terror... Kínaiak idejönnek, építenek saját maguknak egy egyetemet, de mi fizessük? Ráadásul kínától még kölcsön is kapunk rá, hogy ők itt építhessenek. Mi kapunk tőlük kölcsön 300 milliárdot, hogy azt adjuk vissza nekik, majd még ugyanennyit, meg a kamatokat megint. Mindezt úgy, hogy ők idejönnek, építenek, és ráadásul saját munkásaikkal. Orbánt már másodszor veszi tök hülyére Kína. Azon meg mit csodálkozunk, hogy a kínaiak is ide jönnek kémkedni? Már az orosz kémbank itt van. Orbán nagyon játsza Európa és az európai értékek védőangyalát, közben meg a legnagyobb ellenfeleket, ellenségeket támogatja. Máshol már rég lángolna a fél ország, itt meg a nép birkán aszisztál hozzá. Magyarok! Mutassuk meg nem vagyunk birkák! Tüntessünk! Ha vki megszervezi, biza hazamegyek én is!

 18. Ferenc Gyöngyösi
  Ferenc Gyöngyösi
  29 napja

  Nincs Puzsér? Becsaptatok. Ezt vártam.. erre meg tessék. Ok. Megyek oltatni magam.

 19. Nagy Péter
  Nagy Péter
  29 napja

  Csak én érzem hogy a beszélgetőpartnerek kb elbeszélnek egymás mellett? Hont reagál minimálisan a másikra aztán ennyi, de így meg se közelíti a műsor az alapfelállást.

 20. Ákos Szabó
  Ákos Szabó
  29 napja

  Amióta elkezdődött a pandémia, azóta csak a hitegetés megy. Mindig kitűznek vmi célt amire hivatkozva korlátoznak. Amint elérjük a célt ugyanúgy marad a zárás, csak új célt tűznek ki amivel az embereket tovább hitegetik, manipulálják.

 21. Józsefné Kerepesi
  Józsefné Kerepesi
  29 napja

  Ez megint nem az OT csak ot. Vissza az eredetit!

 22. salala182
  salala182
  Hónapja

  Már csak konok nem hagyott ki adást

 23. Egri Simon
  Egri Simon
  Hónapja

  Most valaki pls tegye rendbe a fejemben : Puzsérékat kitették vagy csak hiányoznak?

 24. the zodiac
  the zodiac
  Hónapja

  No Puzsér No Party.

 25. Balázs Simó
  Balázs Simó
  Hónapja

  Senki nem írta de Ceglédi Zolit is vissza a műsorba !! : ) amúgy jó így is ne finnyázatok.

 26. Cho okii
  Cho okii
  Hónapja

  2,5 milliós "nyitásra": Az emberek duplagondol jelleggel reagáltak. A vezér azt mondta ez nyitás, akkor ez nyitás, amint azt mondja ez szigorítás, mindenki azonnal magáévá teszi a gondolatot, hogy ez valójában szigorítás volt. Azt gondolom sikerült kilúgozni a gondolkodásunk.

 27. Botond Elek
  Botond Elek
  Hónapja

  Legalább FAMot mindig meghívják

 28. Norbi Filip
  Norbi Filip
  Hónapja

  Nincsen Robi? Pfff

 29. Fekete Dániel
  Fekete Dániel
  Hónapja

  Pont addig néztem, amíg megláttam, hogy Robi nincs itt (megint)!

 30. Katalin Zsoldi
  Katalin Zsoldi
  Hónapja

  Puzsér nélkül nem működik a műsor. Esetleg ha Vona és Czeglédi még itt lettek volna... Így sajnos nem olyan

 31. Rachel870327
  Rachel870327
  Hónapja

  Nem unalmas, hogy minden műsor alá kívánságműsort tűznek a kommentelők? A témákról, nezőpontokról esetleg valami vélemény valahol, valakinél? Mindenki csak a neveket sorolja, hogy kit látna inkább szívesen. Tisztelet a kivételeknek. Kérem fejezzék már ezt be, nagyon elszomorító, óvodában érzem magam tőle.

 32. NaSa Hu
  NaSa Hu
  Hónapja

  Hagyjátok már Petryt , egy gumicsont...

 33. Csaba Toth
  Csaba Toth
  Hónapja

  Kedves Ónody-Molnár Dóra 20:27 Ön valóban megérti, hogy egy magáncég elvárhatja hogy a munkavállalói a cég politikai nézeteit magáévá tegye? Ez egy rendkívül gyalázatos és mérgező álláspont. Feltehetőleg ön nem érti a kapcsolatot a munkaadó és munkavállaló között. A munkavállaló eladja a munkaidejét a munkaadónak egy szerződés keretében. Nem a lelkét, csak a munkaidejét. Nem beszélve arról, hogy egy magán vállalat, egy tőkés cég azért jött létre, hogy profitot termeljen (most mindegy, hogy ezzel egyet értünk vagy nem, de manapságá ezért jönnek létre) Akkor meg mit keres a politikai térben. Mit jelent az, hogy egy magán vállalatnak politikai irányelvei vannak? Ez értelmezhetetlen.

  1. Tünde Szalontay
   Tünde Szalontay
   29 napja

 34. Ákos Seres
  Ákos Seres
  Hónapja

  WOLT KÓD: ZEW4DQ8

 35. Gandalfonzo
  Gandalfonzo
  Hónapja

  "Egy magáncég elvárhatja, h egy munkaválalója tartsa magát a cég hivatalos nyilatkozatához" Gratulálok Dórika, ez az igazi demokrácia, és szabad vélemény nyílvánítás igaz? Eszemfaszom....

 36. Imre Gardó
  Imre Gardó
  Hónapja

  Egy magáncégnek jogában áll elvárni az alkalmazottaitól hogy magánemberként sem nyilatkozhat olyat ami szembemegy a cégérdekeivel . Petry ezt figyelmen kívül hagyta és emiatt simán kirúgták . Emiatt mehet bárhova panaszra mindenütt vesztes lesz mert nem tartott be egy szerződést . Ennek semmi köz a szollás szabadságnak mint ahogy a magyar orvosok sem beszélhetnek a kórházi állapotokról és nem kellene emiatt ekkora felhajtást csinálni a Petry ügyből kormánynak .

 37. Daniel Solymar
  Daniel Solymar
  Hónapja

  bizony óvatosan kell nyitni nehogy kifröccsenjen a fini sörike !!!

 38. L'y Norbert
  L'y Norbert
  Hónapja

  Vona és Puzsér nélkül fabatkát nem ér ez a műsor.

 39. Petroniusone
  Petroniusone
  Hónapja

  Nyáry Krisztián jelenléte üdítő volt, az lenne a jó ha nem Puszér Róbert helyett lenne benn!

 40. a Falu
  a Falu
  Hónapja

  Lehet látni, hogy a Hont-Puzsér viták erre vezettek... Szétválasztották őket. Nem tagadom érthető, de nagy like annak az okosnak aki ezt találta ki, nem hiszem el, hogy csak ennyi jutott az eszükbe... Eszméletlen. Mint amikor egy sorozatból kiteszik a címszereplőt, majd csodálkoznak miért nem nézi a kutya se XDD VAJON?!?! :D

 41. mazeofcar111
  mazeofcar111
  Hónapja

  Puzsér nélkül ez csak fél öt!

 42. Attila Dobos
  Attila Dobos
  Hónapja

  Az eredeti felállás BL döntős, ez csak előselejtezős..

 43. Barnabás Mike
  Barnabás Mike
  Hónapja

  Puzsért vissza!

 44. Ezustliliom
  Ezustliliom
  Hónapja

  Rengeteg hozzászólás követeli Puzsért vissza. Én speciel nagyon jól megvagyok nélküle is.

 45. dtihi
  dtihi
  Hónapja

  A kialakult járáványhelyzetért elsősorban a magyar emberek a felelősek. A kormánynak az előírások, és a vírus komolyan vételére, csak közvetett hatása van. Az ellenzéki vezetők, és sajtójuk minden kormányintézkedésnek az ellenkezőjét propagálják. Ezek az óvatosság ellen hatnak, így ennek a következménye a magas halálozás is. Valamilyen kötöttség ellen hatékonyabban lehet kampányolni, mint mellette (ez pszichológia). Ezért gusztustalan, hogy az ellenzék azon halálozásra hivatkozik, ami jelentős részben az ő ellenkampányuk eredménye. Alátámasztja ezt az erről kiszivárgott felvétel, valamint Nagy Attila Tibor (Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa) "méltányos" javaslata is: az ellenzék használja ki a kovid-halottak rokonainak fájdalmát politikai céljaira.

  1. Attila Bakos
   Attila Bakos
   Hónapja

   Végre valaki aki érti is ☺️ korrekt leírás :)

 46. Róbert Ferenczi
  Róbert Ferenczi
  Hónapja

  Végre nem b*ssza ki a dobhártyámat ez a kivagyi mindenttudoksemmitsemcsinálok, de hangosan visítok alternatívberki... :)

  1. Gyula Kovács
   Gyula Kovács
   Hónapja

   Ki mondta, hogy kötelező nézni?

 47. Pántos Melinda
  Pántos Melinda
  Hónapja

  Puzsért vissza a helyére. Ha következőben sem lesz leiratkozom. Le fogják zülleszteni ezt a műsort is heti7 szintre.....

 48. Ágnes Bné F.
  Ágnes Bné F.
  Hónapja

  A műsorvezetőt is le lehetne cserélni. Unalmas! Nincs benne semmi vonzó ami miatt nézném! Krúg Emili, Somos András lenne erre a legalkalmasabb.

 49. pum u
  pum u
  Hónapja

  hont a legertelmesebb

 50. MrBanano007
  MrBanano007
  Hónapja

  Puzsergeci takarodj vissza a studioba

 51. Vid
  Vid
  Hónapja

  No Puzsér no party!

 52. Robert Vozár
  Robert Vozár
  Hónapja

  Könyörgöm ezt a nőt tüntessék el a műsorból .. felénél kinyomtam, nem bírom hallgatni se .. Ennél még Lukácsi Katesz is jobb :D

 53. Martin Májer
  Martin Májer
  Hónapja

  Végre 1080p, köszönöm!!!!

 54. Terez Csorgo
  Terez Csorgo
  Hónapja

  Hol van már megint a Robi? nélküle gyenge a műsor!!!

 55. Csaba Vìgh
  Csaba Vìgh
  Hónapja

  juheee a komcsi okoskodo puzser nincs de fain!!!!

 56. Testing you
  Testing you
  Hónapja

  Mi van Robival? Csak nem megint kirugtak!?

 57. Havoc
  Havoc
  Hónapja

  Hol van Puzser? Vissza az OG felallast! Amig nincs Puzser nem fogom ezt a szart nezni.

 58. Ádám Fajth
  Ádám Fajth
  Hónapja

  Nem fogom nézni ezt a műsört ha nem hívják vissza Puzsért.

 59. Peter Andrasi
  Peter Andrasi
  Hónapja

  Azert az milyen gazemberseg hogy nem irjak a cimbe hogy nincs Puzser.

 60. Peter from Hungary
  Peter from Hungary
  Hónapja

  A csinosfiúnak a mélyszegénységben élő roma ismerősei. Ja, atv-n vagyunk.

 61. zsolt kovács
  zsolt kovács
  Hónapja

  A politika nem meri bírálni a társadalmat !!!! Miért esznek hamburgert és csipszet , és miért nem mozognak ? Lám-lám ez az emberek hibája ! Törődjön mindenki a saját egészségével (?)

  1. Gyula Kovács
   Gyula Kovács
   Hónapja

   Igen, ez az egyik véglet. A csipsz és a hamburger. A másik viszont aki minimálbérből csak minőség alatti élelmiszert tud vásárolni és megy a sok tészta és egyéb lisztes áru. Az viszont már az állam hibája, hogy alacsonyak a bérek a leszakadó régiókban

 62. Hidro Poni
  Hidro Poni
  Hónapja

  vegre elvezheto volt a musor pucer robi nelkul!

 63. Tibor Gulyás
  Tibor Gulyás
  Hónapja

  aha, alig várják a magyarok, hogy végre a kínai államnak fizethessenek egy újabb 4-es metrónyi pénzt azért, hogy a kínai állam kényelmesebben képezhessen hírszerzőket budapesten..szerintem minden magyar titokban erről álmodott és most szerény elvtársnak és barátainak köszönhetően végre megvalósul..

  1. Gyula Kovács
   Gyula Kovács
   Hónapja

   És ez már a harmadik ilyen hitel aminek semmi értelme. De még az unokáink is fizetni fogják

 64. csak
  csak
  Hónapja

  4:07-ig lehetett bírni. A magyarok egészségi állapota,önmaguktól függ.

 65. Győző Barasits
  Győző Barasits
  Hónapja

  Ebből látszik ,miért "Töketlen" az 'ELLENZÉK' !!! ... Tök mindegy mi a 'TÉMA' !!! ................. ... A ' Kommentelőket ' NEM ÉRDEKLI !!!... Szerintem Jó volt a " MŰSOR " ! (Szokatlanul). ................................ Viszont itt " ALUL " a KUTYÁT sem ÉRDEKELTE !!! ................................ .............................................Kommentbanda == "TÖKSÖTÉTSÉG" !!! .................................... ÉN ' FÖLÖTTÉBB ' ÖRÖMMEL ' KONSTATÁLTAM '!!! ... Haladunk a 2022-es V.-i 3/4 Felé !!!

  1. Gyula Kovács
   Gyula Kovács
   Hónapja

   Mert úgy gondolja ezt a műsort csak ellenzéki és fideszes nézi? Más alternatíva nincsen?

 66. HunRenton
  HunRenton
  Hónapja

  Az alábbi videót küldeném minden Puzsér hívőnek, és mindenkinek aki szereti 😁 hufrom.info/number/vide/Xmxsy7LPh4vMrJc

 67. Attila Csoki Csoknyai
  Attila Csoki Csoknyai
  Hónapja

  Konok Puzsér Ceglédi lenne az alap és mindig egy vendég . Bárki csak ne Hont 😄 Illetve minimum 2-3 óra műsoridő. ( Mellesleg egy műsorvezető sem ártana vagy inkabb hagyni őket kibontakozni maguktól)

 68. Charlie Nemeth
  Charlie Nemeth
  Hónapja

  Puzsér nélkül meg a nyomi Honttal ez csak "szellemi-kútmérgezés" volt...lol

 69. Nyilas Krisztián
  Nyilas Krisztián
  Hónapja

  24:40 eddig jutottam. Kell a Robi bele.

 70. Dávid Fodor
  Dávid Fodor
  Hónapja

  Még gimis koromban volt egy pont ilyen szívecskés boxer alsógatyám, mint Dóra blúza.

 71. Zoltán Attila Keresztes
  Zoltán Attila Keresztes
  Hónapja

  A Jelen c. újságíróját kérdezem: ez most az ő véleménye volt, vagy az újságé, amit képvisel?

 72. pum u
  pum u
  Hónapja

  vazze ez a csaj kesz van. Nyitas? azert nyitasnak nulladik lepese mert elkezdett mindenki dolgozni akik eddig zarva voltak.

 73. Róbert Kapcsándi
  Róbert Kapcsándi
  Hónapja

  Robi hiányában Hontnak milyen nagy lett a hangja!😄

 74. Kata Kovács
  Kata Kovács
  Hónapja

  Az utolsó témához: fizetünk a kínaiaknak, h. gyarmatosítsanak bennünket. Eddig gazdaságilag, most már ideológiailag is. Az út elején vagyunk.

 75. H H
  H H
  Hónapja

  Na! Részemről ez eddig a legjobb felállás! Egyszerre van távol mind a két retrdált - Ceglédi mg Puzsér - így felőlem maradhat!

 76. Melizand Szabo
  Melizand Szabo
  Hónapja

  Robi nélkül nem buli a buli...kattintok is

 77. Tamás Kerti
  Tamás Kerti
  Hónapja

  Kíváncsi lettem volna mi a véleménye Puzsérnak a Petry ügyről meg a kínai szuper egyetemről :) ....Nekem kicsit ez a beszélgetés lapos volt.....Sajnálom, hogy Puzsér és Hont már nincs egy részben mostanság....Remélem a jövőben többet látjuk őket :)

 78. Ádám Feigel
  Ádám Feigel
  Hónapja

  Az Andrásnak remek az orgánuma csak kár, hogy baromságokat rezonált!

 79. Kovács Katalin
  Kovács Katalin
  Hónapja

  Figyelemre méltó, elgondolkodtató volt, amit Nyáry Krisztián és Ónody-Molnár Dóra mondott, érveket mondtak, nemcsak fröcsögtek

 80. Kovács Sámuel
  Kovács Sámuel
  Hónapja

  Puzsért vissza! Hallani akarom.

 81. pokinca95
  pokinca95
  Hónapja

  se puzsér se vona? ok a bemutatkozásig néztem. pedig egész héten vártam.. csodalkoztam is hogy Robi csatornáján nem volt fent az adas. akkor ezért.

 82. istván Huber
  istván Huber
  Hónapja

  Ágika kedvesha te parancsra felveszed a maszkot a.Akkor parancsra sz..ni is képes vagyy.

 83. Béla Drozda
  Béla Drozda
  Hónapja

  Hiányoznak a definíciók. Sok mindenről állandóan beszélnek, de pontosan senki nem tudja miról beszélnek Ha liberális, akkor miért nem tolerál más véleményeket

 84. Majdnem Kamionos,csak C-m van
  Majdnem Kamionos,csak C-m van
  Hónapja

  Azért lesz Kínai beruházás mert ez volt a feltétele hogy tőlük vegyen vakcinát Orbán.Holott pont Kínából jött a vírus...

 85. Hun Mimi
  Hun Mimi
  Hónapja

  menjel le hozzajuk es regisztrald be oket.

 86. Hun Mimi
  Hun Mimi
  Hónapja

  GYF-nel nem lett volna ennyi halott?Csak fele ennyi beoltott lenne.Akkor mi lenne?

 87. Hun Mimi
  Hun Mimi
  Hónapja

  ki ez az uj no?

 88. Hun Mimi
  Hun Mimi
  Hónapja

  a magyarok eszik a legzsírosabb ételeket,rengeteg alkoholt isznak,nem mozognak es a legirigyebbek egymásra.Majd a kormánytól követelik az egeszseguk javulását.vicces!

  1. Gyula Kovács
   Gyula Kovács
   Hónapja

   Ja hát minimálbérből tényleg telik egészséges táplálkozásra

  2. Patrik Kovacs
   Patrik Kovacs
   Hónapja

   Hun Mimi.9mill ember a hibás mindenért?

 89. Hun Mimi
  Hun Mimi
  Hónapja

  Gyurcs@ny beszede elfogadhatatlan volt!

 90. Hun Mimi
  Hun Mimi
  Hónapja

  mostmeg a nyitas a bajuk.....

 91. Hun Mimi
  Hun Mimi
  Hónapja

  huha,ez a csapat felhigult,mint a limonade!🍋🍋🍋

 92. Balázs Bakos
  Balázs Bakos
  Hónapja

  Hont mióta igazolt át a HVG-től?

  1. Attila Bakos
   Attila Bakos
   Hónapja

   Huu már egy jó ideje, de én is utána akarok nézni, hogy vajon miért

 93. Bartha Levente
  Bartha Levente
  Hónapja

  Vissza Puzsért, Vona is jó volt a műsorban...

 94. Zalló Isti
  Zalló Isti
  Hónapja

  Így hogy Puzsér nincs, bele fértek az időbe mert a kutyát nem érdekli

 95. Feri M.
  Feri M.
  Hónapja

  Hiteles forrás, c+-k a facsén..😁😁😁nyári úr...

 96. Edina Tóth
  Edina Tóth
  Hónapja

  Kínát annyiból érdekli Magyarország, hogy az EU tagja. Milyen jó lenne nekik, hogy betegyék a lábukat az EU területére.

 97. Károly Task
  Károly Task
  Hónapja

  Puzsér nélkül kb eddig néztem.

 98. Tímea Ladányi
  Tímea Ladányi
  Hónapja

  Az egyetlen tv műsor, amit nézek, de már megint Puzsér nélkül ment le. Nélküle a műsor totál lagymatag. PUZSÉRT.MINDEN.ADÁSBA.!

 99. Iván Márk Erdei
  Iván Márk Erdei
  Hónapja

  Puzsér nélkül unalmas a műsor.

 100. Vidi Rita
  Vidi Rita
  Hónapja

  Borzalmasan veszélyesnek tartom, hogy a nyájimmunitás fogalmát ilyen könnyedén keverik a kedves megszólalók az átoltottsággal. A nyájimmunitás valódi immunitás, az átoltottság meg még nagyon nagyon kérdőjeleket rejt magában a sars-cov-2 és a covid-19 esetében. Kommunikációban élenjárók legalább figyeljenek már oda, hogy miről is beszélnek!